Openingen·shoplog

Opening 3e NYX winkel in België + shoplog!

roze tekstYESSSSS it’s finally here… Een NYX winkel in Antwerpen! Hier hebben ik en ongetwijfeld nog duizenden andere make-upaddicts zo op zitten wachten, maar was het het wachten waard?!

15392762_980303762113495_4203367809295404372_o.jpg

De opening vond enkele dagen geleden plaats op 8 december 2016 om 10.00 uur. Uiteraard stonden de echte die-hards volgens medewerkers zelfs al om 7 (!) uur ’s morgens gretig voor de gesloten deuren te wachten en aan te schuiven in ellelange rijen. Nou je moet er wat voor over hebben zeker?

15326179_980305612113310_7608154444226160505_o

Omdat ik zelf in de voormiddag nog les had en ik het niet meteen zag zittenplastic zwart draagtasje met in witte letters het merk NYX op, met daar in mijn aankoopjes uit de NYXwinkel te antwerpen om uren aan te schuiven in een drukke menigte besloot ik om rond 15 uur eens een kijkje te gaan nemen. Vooraf had ik me al voorgenomen dat er waarschijnlijk veel
uitverkocht ging zijn
en ik misschien alsnog lang zou moeten aanschuiven. Gelukkig kon ik na een tiental minuutjes aanschuiven de winkel al betreden en kregen we een mandje om alles in te doen. Het was wel redelijk druk in de niet al te grote winkel, maar op een klein halfuurtje stond ik alweer buiten met mijn aankoopjes in de hand.

Het is misschien wel aan te raden om alvorens je er heen trekt een lijstje op te stellen met wat je graag wil gebaseerd op swatches en reviews van beautyblogs, beautyyoutubers, … Dit helpt je wel met doelgericht winkelen en kan je makkelijk nemen waar je naar opzoek bent. Dit had ik zelf gedaan en ik merkte wel dat dit me geholpen heeft, want omdat het zo druk was kon je niet overal blijven ‘treuzelen’, rustig kijken, swatchen, … Wel was het super fijn dat er van zo goed als elk product een tester aanwezig was én dat het personeel gretig aanvulde zodat eigenlijk alle producten in alle kleuren nog voldoende gestockeerd bleven.

collageBron: foto’s van de facebookpagina NYX Professional Makeup Belgium
Meer foto’s van de opening kan je hier vinden.

NYX store – Korte Gasthuisstraat 3 2000 Antwerpen
Daarnaast zijn er ook winkels te vinden in Gent & Namen.

Wat kocht ik?
Zelf heb ik uiteraard niet alles gekocht wat mijn make-upverslaafde hartje begeerde want dan zou ik nu helemaal blut zijn… Toch ging ik met 7 productjes van m’n wishlist naar huis en ben ik al druk in de weer een volgend bezoek aan de store te plannen!

~ glitter primer – 9,30 euroNYX glitterprimer
~ soft matte lipcream in de kleur ‘Vancouver’ – 7,20 euro
~ matte lipstick in de kleur ‘Up the bass’ – 8,30 euroNYX soft matte lipcream in 'vancouver' en de NYX matte lipstick in de kleur 'up the bass'
~ slim lip pencil in de kleur ‘Never’ – 3,00 euro
~ suede matte lip liner in de kleur ‘Oh put it on’ – 4,10 euroNYX slim lip pencil in de kleur ‘Never’ en de NYX suede matte lip liner in de kleur ‘Oh put it on’ – 4,10 euro

~ lingerie liquid lipstick in de kleur ‘Embellishment’ – 8,30 euro
~ lingerie liquid lipstick in de kleur ‘Exotic’ –  8,30 euroNYX liquid lip lingerie in de kleuren exotic en Embellishment

Reviews komen binnenkort online!

Een gedachte over “Opening 3e NYX winkel in België + shoplog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s