aanraders·in the spotlight

Budgetproof maskertjes van de Action! – in the spotlight

collage
Onder de rubriek in the spotlight wil ik jullie producten tonen die ik echt het allerbeste van het beste vind en wat meer in de belangstelling wil zetten. Naast de maybelline color tatoo’s & de Mary-Lou Manizer van The Balm is deze keer de beurt aan de maskertjes van de Action…

Vooraf: eventjes iets over mijn huidtype
Persoonlijk heb ik enerzijds een heel makkelijke en tegelijkertijd een lastige huid. Makkelijk omdat mijn huid tegen vrij veel ‘tegen kan’. Hiermee bedoel ik verschillende producten van diverse merken, afwisselen van producten gaat zonder problemen, een keertje (oeps per ongeluk) skincaredagje overslaan gaat ook zonder problemen, … In tegenstelling tot mensen met een zeer gevoelige huid die een strakke skincare routine erop nahouden met een vaste samenstelling aan producten omdat hun huid hier anders slecht op reageert, kan ik zeker niet klagen.

Moeilijk omdat ze over het algemeen vetter is. Toch wisselen periodes van iets drogere tot normale huid zich regelmatig af waardoor het lastig is slechts één crème of één tube masker in huis te hebben omdat m’n huid van tijd tot tijd (lees van dag tot dag) beslist hoe ze zich wil voelen… Op basis daarvan heb ik maar liefst 3 lotions, 3 crèmes en een verschrikkelijk grote hoop aan gezichtsmaskertjes in huis om op alles voorbereid te zijn.

Wat?
Action heeft een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende gezichtsmaskertjes gaande van peel-off maskers tot sheetmasks. Daarnaast beschikken ze ook over een diversiteit aan merken waaronder Montagne Jeunesse, Kneipp en vele anderen.

Montage Jeunesse
MJ1.jpg
Dit is een zeer gekend merk voor gezichtsmaskertjes die je ook kan kopen bij onder andere Kruidvat en Holland&Barrett waar je ze kan vinden in een groter zakje voor een prijsje rond de 2,00 euro. De zakjes die Action verkoopt kan je makkelijk in twee scheuren door de voorgemaakte lijn en je krijgt 2 verschillende maskertjes voor minder dan 1,00 euro!

MJ2.jpgMet één enkel zakje heb je echt wel meer dan voldoende om je hele gezicht van een dekkende laagje of twee te voorzien. Bij Action heb ik gemerkt dat de combinaties van de 2 maskertjes die aan elkaar hangen,telkens hetzelfde zijn. Er is een ruime keuze gaande van komkommer, honing, passievrucht, … Deze gezichtsmaskertjes zijn mijn persoonlijke favoriet dankzij de keuze van het soort masker (gewoon, peel off, …) én de keuze waarvoor het masker moet dienen (hydrateren, zuiveren, …). Ze doen daarnaast ook nog eens tip top hun werk, aanraders!

Kneipp
kneipp
Net zoals Montagne Jeunesse is Kneipp een merk dat bekend in de oren klinkt en dan denk ik voornamelijk aan de bad- en doucheproducten (die trouwens helemaal geweldig zijn). Zelf wist ik niet dat ze ook gezichtsmaskertjes hadden, dus ik was best verbaasd toen ik deze tegen kwam bij de Action. Net zoals de maskers van Montagne Jeunesse zitten ze per twee aan elkaar. Je kan ze niet scheuren, maar wel knippen zonder de verpakkingen kapot te doen en per ongeluk al te openen.

kneipp-2
Voor zover ik al gespot heb bij mijn Action heeft Kneipp 4 verschillende soorten maskertjes (anti-aging, poriën zuiverend, hydraterend en verzorgend/oppeppend) die ik stuk voor stuk prima vind! Nu eerlijk is eerlijk, met mijn twintig jaartjes op de teller heb ik nog niet meteen een anti-aging maskertje nodig. Toch zijn deze maskertjes ontzettend fijn wanneer je een iets drogere, vermoeide of doffe huid hebt omdat ze zoveel voedende alsook verzorgende ingrediënten bevatten.

Onyx
03.jpg
De maskertjes van Onyx zijn mijn minst favoriete maskers en zou ik misschien niet meteen snel terug in een grote hoeveelheid aanschaffen. Als ik het zo bekijk op het internet heeft dit merk ook maskers in tubetjes en sheetmasks, deze ben ik nog niet tegengekomen bij de Action. Wel zitten ze net zoals de voorgaande merken telkens per twee verpakt die je weer makkelijk kan scheuren/knippen van elkaar zonder ze per ongeluk te openen.
collageonyx.jpgDe drie varianten die ik al reeds getest heb, zijn niet persé slecht. Ik heb gewoon nadien niet echt het gevoel dat er iets gebeurd of veranderd is aan m’n huid… Desondanks dat, voelen ze wel gewoon fijn aan. Moest ik nog nieuwe varianten tegenkomen zal ik deze zeker testen en jullie op de hoogte houden. Tot hiertoe ben ik niet helemaal weggeblazen van deze maskertjes, helaas.

Sheetmasks
S1.jpg
Dit zijn de maskers die in een groter pakje komen en waar er ééntje in zit. Het masker zelf was toen ik ze insloeg verkrijgbaar in ik denk zeker 10 verschillende soorten gaande van blauwe bessen tot amandel olie. Op de achterzijde vind je praktische instructies met bijhorende plaatjes die aangeven wat je vooraf, tijdens en nadien allemaal hoeft te doen.
collagesheet.jpg
Ze komen goed doordrenkt uit het pakje en zijn dus super vochtig, toch eventjes oppassen dat je bij het openvouwen en aandrukken van het masker op je gezicht je niet te veel drupt. Het zijn zeer fijne maskertjes (heb er zelf al een drietal geprobeerd), enige nadeel is dat ze redelijk lang moeten intrekken (ongeveer 30 min.) en je ondertussen weinig kan doen om te vermijden dat je masker er af glijdt. Wel is het hierdoor super ontspannend om eventjes een halfuurtje te liggen niksen en gewoon te genieten van het maskertje dat zijn werk doet. Het er af halen is uiteraard simpeler dan simpel en het overgebleven vochtige product kan je nog eventjes in de huid masseren om nadien af te spoelen.

Waarom?
Omdat mijn huid dus vaak afwisselt en ik dus moet kunnen inspelen op alle mogelijke scenario’s is het super fijn  een grote hoop aan gezichtsmaskertjes in huis te hebben voor het geval dat… Daarom zijn ook de maskertjes van de Action zo fijn. Je koop voor een klein prijsje meteen 2 maskertjes in een zakje dat je makkelijk en praktisch kan bewaren, na gebruik gooi je het gewoon weg.

Zo heb je voor een kleine vijf euro, maar liefst 10 verschillende soorten gezichtsmaskertjes met elk een eigen doel (reinigen, hydrateren, oppeppen, …). Behalve de sheetmasks, deze zitten niet per twee verpakt, maar betaal je per stuk. Het is erg fijn om te weten dat je een gedifferentieerd aanbod in huis hebt en je naargelang wat je huid op dat moment nodig heeft, zeker en vast iets geschikt klaar hebt liggen. Zo hoef je niet bij wijze van spreken 30 verschillende tubes of maskers in potten te kopen die niet alleen sneller slecht worden omdat ze af en toe bloot gesteld worden aan lucht (dit heb je met de zakjes van Action dus niet), maar ook moeilijker te stockeren zijn vanwege de plek die ze innemen (de maskertjes van Action nemen bijna geen plaats in beslag omdat de zakjes zo compact zijn).

Prijs en verkrijgbaarheid
Action heeft een erg afwisselend assortiment waardoor het elke keer een beetje afwachten is of er maskertjes zijn, welke maskertjes er zijn, of er veel keuze is, … Soms heb je wat meer geluk dan andere keren. Alle maskertjes zijn verkrijgbaar voor minder dan 1 euro (voor een sheetmask of een pakje met 2 maskertjes).

Heb jij de maskertjes van Action al eens geprobeerd?
Wat vond je ervan? Welke zijn jouw favo’s? Laat het zeker weten in de comments!

Liefs

2 gedachten over “Budgetproof maskertjes van de Action! – in the spotlight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s