collectie·eerste indruk

LE Catrice collectie: ‘Pulse of Purism’

hoofdCatrice is een super fijn budgetproof merk dat te koop is in verschillende drogisterijen zoals onder andere Kruidvat en Etos. Ongeveer 2 keer per jaar vindt er een assortimentswisseling plaats, maar regelmatig brengen ze ook toffe limited edition special collecties uit rond een bepaald thema. Vandaag laat ik jullie kennismaken met de Pulse of Purism lijn!

Volgens de website van Catrice zou de collectie in de winkels verkrijgbaar zijn van februari tot maart en willen ze hiermee pure elegantie nastreven. Laten we eens kijken naar de verschillende productjes…

2-tone lipstick
Een tweekleurige lipstick met een glanzend midden, dit zorgt voor een subtiele kleurverdeling en lekker veel glans! Dit lijkt me eerder een soort van lipgloss/lippenbalsem structuur te zijn die meteen ook een beetje kleur afgeeft.
lipstick.PNGVerkrijgbaar in de kleur CO1 Pure Hibiscocoon voor ongeveer 4,00 euro.

Brow pomade stick
Een crème wenkbrauwproduct in een assige tint om je wenkbrauwen te contouren, op te vullen of te modelleren. Dankzij de penvorm zou het handig in gebruik moeten zijn. Ben zelf erg benieuwd naar dit product, wel vind ik het spijtig dat er slechts één kleur verkrijgbaar is…
brow.PNGVerkrijgbaar in de kleur C01 Elegant Purisme voor circa 3,60 euro.

Nail lacquer
Nagelakjes in diverse kleuren waarvan ik persoonlijk nummer 1 en nummer 3 echt toffe varianten voor de aankomende lente vind. Ze beloven een langhoudende en goede dekking met een mooie glans te bieden.
nagel.PNGVerkrijgbaar in 3 kleuren:
~ C01 Pure Blues
~ C02 PuREDfied Simplicity
~ C03 Pure Hibiscocoon
voor ongeveer 3,00 euro.

Nail stripes
Goudkleurige nagelstickertjes die zelfklevend zijn en je hierdoor makkelijk over je nagels kan aanbrengen voor een toffe en simpele nail art! Je kan ze in alle mogelijke richtingen op je nagels kleven om eindeloos te variëren in designs.
'.PNGVerkrijgbaar in de kleur C01 Simple Understatement voor circa 3,00 euro.

Powder blush
Een poederblush is een heldere koraaltint die je wangen een frisse kleur kan bezorgen.
5.PNGVerkrijgbaar in de kleur C01 Pure Hibiscocoon voor een kleine 4,00 euro.

Pure metal palette
Per palette krijg je maar liefst drie gebakken oogschaduws die een metallic finish geven. Het fijne aan gebakken oogschaduws is dat je ze ook nat kan aanbrengen voor net dat beetje extra.
oogschaduw.PNGVerkrijgbaar in de kleuren C01 MEtal, myself and I en C02 By All Means MetalEYES voor circa 4,90 euro.

Pure radiance glowrizer
Een primer bestaande uit parels die je huid zou laten stralen en tegelijkertijd oneffenheden wegwerkt. Een prima basis voor onder je makeup die er toch voor zorgt dat je een natuurlijke glow krijgt! Hopelijk doet ‘ie z’n werk als primer en geeft hij niet een té vettig of olieachtig effect, want dan is het niet meer zo mooi.
7.PNGVerkrijgbaar in de kleur C01 Natural Glow en kost rond de 5,00 euro.

Top coat
Deze nagellak kan je op zichzelf aanbrengen of over een ander nagelkleurtje als top coat. Door de harde haren zou hij een ‘Brushed Metal Look’ effect geven, daarnaast droogt hij ook volledig mat op. Heel benieuwd wat voor effect dit zal geven op de nagels!
8.PNGVerkrijgbaar in de kleur C01 Minimalist Melted Metal voor ongeveer 3,00 euro.

Mening en eerste indruk?
Een toffe collectie naar mijn mening met een beetje kleur zodat je hier de aankomende lente al mee kan spelen. Jammer dat het wenkbrauwproduct slechts verkrijgbaar is in één kleurtje want echt niet iedereen kan dezelfde kleur gebruiken denk ik dan… Daarnaast heb ik zo mijn bedenkingen bij de werking van het product. Is dit wel handig in gebruik? Kan je het slijpen want als het om uit te draaien is, zal na verloop van tijd de punt wat stomper en dikker worden wat niet altijd even evident is om dan netjes en strak je wenkbrauwen in te vullen.

Verder vind ik de verpakkingen van de producten wel echt mooi gedaan! Daarnaast zijn de namen zoals vaak bij Catrice wel leuk gekozen, alleen spijtig dat meerdere producten dezelfde naam kregen. Het meest benieuwd ben ik persoonlijk naar de ‘Pure radiance glowrizer’.

Heb jij de collectie al gespot in de rekken?
Welke producten uit deze lijn wil jij graag scoren?

Liefs

Een gedachte over “LE Catrice collectie: ‘Pulse of Purism’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s