collectie·eerste indruk

Assortimentsvernieuwing Essence lente/zomer 2017

1

Een tijdje geleden sprak ik al over de LE collectie van één van m’n favoriete budgetmerken ‘Catrice’, maar zowel dit merk alsook Essence updaten twee keer per jaar hun vast assortiment. Dan gaan er een aantal zaken uit en komen er lekker veel spannende nieuwe producten in de plaats!

Er komen echt mega veel toffe nieuwe producten in het Essence assortiment bij in  ontelbare kleurtjes. Hieronder som ik een aantal van deze nieuwtjes op omdat het er gewoonweg gigantisch veel zijn. Voornamelijk diegene die in het oog springen omdat ze net wat aparter zijn of diegene waar ik echt benieuwd naar ben, kijk je mee?

Je eigen palette samenstellen?
Bij enkele diverse merken zowel high end alsook meer budgetproof kan je tegenwoordig zelf een palette samenstellen met losse oogschaduwpans, blushpans, … Nu is ook Essence met dit idee aan de slag gegaan. Je kan lege palettes kopen voor bijvoorbeeld 4 of 8 oogschaudws, maar ook voor blushes, bronzers, …
2a

2eHierbij koop je dan ook losse kleurtjes die helemaal naar jouw smaak zijn en zo kan je je eigen perfecte en ultieme droompalette samenstellen. Er is momenteel keuze uit 4 lipkleurtjes, 20 oogschaduws, een bronzer, een highlighter, een transparant poeder en 5 blushes. Kijk van tevoren even goed naar het formaat van je losse stuks om er zeker van te zijn dat ze in het palette passen. Wel super handig om zo een palette samen te stellen met wat gezichtsproducten en oogschaduwkleurtjes voor bijvoorbeeld op vakantie mee te nemen. Lekker compact!
2f

Lippen
~ Totally me! Mix & match lipgloss
1.PNG
Dit zijn lipglossjes in verschillende kleurtjes die je zowel zo kan dragen alsook met elkaar mengen om je eigen gewenste kleur te verkrijgen. Heel apart vind ik dat er een zwarte en gele tube te verkrijgen is!

~ Make me matt lip top coat
2.PNGEen topcoat die deze keer niet voor je nagels, maar wel voor je lippen is! Hij zou elke lipkleur volledig matt beweren te maken. Een echte musthave wanneer je je favoriete lipkleurtjes ook in een matte variant wil dragen.

~ Shock lipsticks
1


Het kleurengamma van de shocklipsticks is opnieuw wat aparter dan de klassieke rood, rozige en paarstinten. We vinden er groene, gele en blauwe kleurtjes terug die of matte of metallic zijn.

Ogen
~ Hi! Lighting eyeshadow mousse
1

2
Een crème product in diverse tinten en dus voor alle verschillende huidskleurtjes onder ons die een oplichtend effect zou geven. Super snelle en makkelijke manier om een ooglook te maken of je binnenste ooghoek of wenkbrauwbot wat op te lichten. Hopelijk gaat de mousse niet in je lijntjes trekken na verloop van tijd. Misschien is dit daarnaast ook wel een fijn product om te gebruiken als liquid/crème highlighter voor op je gezicht en jukbeenderen?

~ Cushion eyeliner
1.PNGNa de hele hype rond alle cushion foundations, komt Essence nu met een cushion eyeliner. Hier ben ik zelf echt super benieuwd naar! Je drukt dus een beetje met je kwastje op het ‘kussentje’ en dan komt er product uit het sponsje zeg maar. Vraag me wel af of dit product dan net wel of net niet snel zal uitdrogen.

Gezicht
~ Prismatic rainbow glow highlighter
2.PNGOpnieuw speelt Essence hier slim in op een trend die we al een tijdje de ronde zien gaan, namelijk de regenboog of unicorn highlighters. Volgens mij begon het allemaal met een verkoper via Etsy die zulke prachtige highlighters maakte en sindsdien zijn enkele merken waaronder ook I heart makeup met een kleurijke, vrolijk en glanzend poeder uitgekomen. Uiteraard kon Essence niet langer achterblijven en voegen ook zij dergelijk pareltje toe aan het assortiment. Ben heel benieuwd hoe deze uitpakt op je gezicht!

~ Colour correcting concealers
1.PNG
2
Het afgelopen jaar was ook colour correcting erg in en zagen we een grote diversiteit aan colour correcting producten waaronder concealers, maar ook primers en poeders op de markt verschijnen. Essence brengt een gelige, rozige, oranje, paarstint en groenkleurige versie uit in zowel vloeibare als stickvorm. Met elk kleurtje kan je dan een specifiek ‘probleempje’ aanpakken, bijvoorbeeld: groen camoufleert goed roodheden en paars/lila zou dan weer een verhelderend en oplichtend effect geven.

~ 2 in 1 highlight en contouring stick
1.PNG
Een crèmestick die aan de ene kant een lichte kleur en aan de andere kant een donkerdere kleur heeft waardoor je super snel en handig je gezicht vorm kan geven. Dit doe je door bepaalde delen op te lichten en bij ander plekken wat meer schaduw te creëren.

Nagels
~ Out of space stories nail polish
1.PNG
2
Verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze metallic nagellakjes beloven je nagels om te toveren in holografische kunstwerkjes.

~ Manicure stickers
2.PNGEnerzijds is er een 3D versie van de stickers beschikbaar, deze plak je op een ongelakte nagel op en nadien ga je erover met nagellak. Hierdoor krijg je een 3D effect dat echt op je nagel ligt.
1Anderzijds zijn er kleine stickertjes om een crushed glass look na te maken. Dit is ook een populaire nail art trend, zeker als je kijkt op Pinterest. Via deze stickers kan je dus in no time een tof en hip nagelsetje zetten.

Voor een volledige lijst van alle productjes en alle mogelijke beschikbare kleurtjes verwijs ik je graag door naar de website.

Naar welke producten ben jij benieuwd?
Welke producten wil je misschien wel in een review voorbij zien komen?

Liefs

Een gedachte over “Assortimentsvernieuwing Essence lente/zomer 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s