collectie·nieuws·update

Beautynews: Ofra & Nikkietutorials collab!

1Het is niet de eerste en zeker en vast ook niet de laatste keer dat een beautyYouTuber samenwerkt met een groot en bekend makeupmerk voor een al dan niet permanente collectie. Na een eerdere collab met het merk ‘Too Faced’, brengt de Nederlandse Nikkie nu een lijn uit met ‘Ofra’.

Ofra is een merk dat voornamelijk bekendheid kent vanwege de geweldige liquid lipsticks die verkrijgbaar zijn in alle bedenkbare kleuren. Daarnaast was ook hun befaamde Beverly Hills highlighter een overweldigend succes binnen de beautywereld. Hun producten kan je ook handig, makkelijk en snel kopen via de website van ‘Boozyshop’.3Bron: website van Ofra cosmetics

De samenwerking met Nikkietutorials bestaat uit een doosje waarin je een highlighter wheel krijgt met een lichte, medium en koperkleurige tint. Verder zitten er ook nog drie liquid lipsticks in de set.

~ Everglow (highlighter ook te gebruiken als oogschaduw)
collage.jpg

~ Nude potion (lichte peachy nude tint)
collageN

~ Spell (licht neon koraalkleurtje met metallic glans)
collageR

~ Coven (donkerder bruin/brons kleurtje, ook metallic)
collageB.jpgBron: ‘revealing video’ van Nikkie’s YouTubekanaal

De set zal over de toonbank gaan voor 79,00 USD en de verkoop start op 29 maart. Met de code ‘NIKKIE’ kan je bij het afrekenen op de website van Ofra zelf, ongeveer 30 % korting krijgen waardoor de set op 55,30 USD komt. Of de collectie ook te koop zal zijn via andere websites zoals ‘Beautybay’ en ‘Boozyschop’ is niet helemaal duidelijk. Verder is er ook nog geen informatie gegeven rond het feit of de producten al dan niet limited edition zijn en of ze ook afzonderlijk verkocht zullen worden (niet in set).

Meer zien van Nikkie?
~ YouTubekanaal
~ Instagram

'.PNGBron: Instagram – nikkietutorials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s