challenge·ervaring·nieuws·update·wat je moet weten over

Inzending Belgium Nyx Face Awards 2017

 

nyx-face-awards.jpgJullie kennen het merk NYX waarschijnlijk wel, het is al een aantal keer voorbij gekomen op m’n blog in verschillende reviews nadat er een winkel was geopend in Antwerpen. Ondertussen hebben ze al een aantal winkels in zowel Nederland als België en blijven ze maar uitbreiden. In andere landen en voornamelijk Amerika bestaan hun zogenaamde face awards toch al enkele jaren. Vorig jaar vond er voor de eerste keer ooit ook een editie plaats in België en dit jaar zijn opnieuw de inschrijvingen van start gegaan!

Als beautyliefhebber volgde ik uiteraard al vele malen de face awards in Amerika waaraan vaak grote beautyYouTubers aan deelnamen. Vorig jaar heb ik er wel even bij stilgestaan om al dan niet mee te doen, maar uiteindelijk had ik toch niet genoeg lef om de stap werkelijk te zetten. Een paar weken terug ontving ik een mailtje met daarin de boodschap dat de wedstrijd binnenkort voor een tweede maal van start zou gaan en inschrijven kan tot en met 31 maart. Na veel nadenken, twijfelen, overleggen en slapeloze nachten heb ik dan toch besloten om dit jaar mijn kans te wagen.

Zelf ben ik niet super mega goed in ‘speciale’ makeup, wat je vaak ziet voorbijkomen in de Nyx face awards. Op een skull na die ik maakte met halloween en in een ver ver verleden eens een ‘creepy doll’ heb ik eigenlijk geen verdere ervaring of scholing binnen deze vaardigheden. Na lang over en weer tobben tussen verschillende aparte looks, koos ik voor en half regular glam / half gangster clown inspired look te gaan.

1

8Belangrijk is wel dat je het volledige proces van makeuppen filmt en dit in een toffe eindbewerking op YouTube plaatst. De link hiervan kan je dan doorgeven bij je inschrijving. Dit was voor mij misschien nog wel het grootste struikelblok omdat ik niet echt iets heb om deftig en langdurig mee te filmen, alsook ken ik zo goed als niets over editten en dergelijken. Na de hulp van een geweldig goede vriend die hier wel raad mee wist, zijn we meteen aan de slag gegaan. Ik waarschuw jullie wel al even, het is geen heel professioneel videotje geworden met een achtergrond en dergelijken. Ben je toch benieuwd dan kan je hier het proces bekijken.

Hieronder mijn look van de face awards van dit jaar:
collage.jpgVoor zover ik weet zijn er slechts een aantal rondes, waarvan na de inschrijvingen slechts 20 geselecteerde kandidaten verder mogen met de eerste uitdaging. Hierbij krijg je dan een thema waarbinnen je opnieuw een look maakt en filmt. Daarna gaan er volgens mij nog maar 5 kandidaten door die via een tweede uitdaging met eigen thema strijden om de uiteindelijke winnaar te worden. Op 4 april krijg je te horen of je al dan niet bij de 20 gelukkigen bent die verder doorgaan in een fantastisch makeupavontuur. Fingers crossed!

Heb je nu zelf interesse gekregen om je in te schrijven en misschien wel geselecteerd te worden voor de Nyx face awards 2017? Inschrijven kan nog tot en met 31 maart 2017 via deze link en zo maak ook jij kans op de titel “Beautyvlogger van het jaar 2017” en leuke andere prijzen!

4 gedachten over “Inzending Belgium Nyx Face Awards 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s