nieuws·update·wat je moet weten over

Update: nieuw schema

Lieve lezers

Normaal gezien kwam er elke zondag en woensdag een blogartikel online en zo dus ook weer vandaag, maar nu is het niet een artikel dat jullie van me gewend zijn…

Het is om jullie te laten weten dat ik vanaf nu één keer per week zal uploaden en dit op zondag in plaats van zowel op woensdag als zondag. Dit wil dus zeggen dat er vanaf nu 4x per maand een artikeltje zal zijn in de vorm van bijvoorbeeld een review, een fototutorial, een product voor ‘in the spotlight’, …

De rubriek ‘nails of the month’ verdwijnt gelukkig niet, maar omdat ik het jammer zou vinden om van de 4 artikels per maand er al ééntje aan de nageltjes te geven, ga ik 1x per maand zeker en vast op een woensdag het artikel over de nagels posten.

Als laatste wil ik jullie niet een week laten wachten op updates of nieuws vers van de pers zoals samenwerkingen van bekende personen met en bepaald merk, of toffe beautymerken die we vanaf dan kunnen verkrijgen in Nederland en Belgie, … Daarom zal ik vanaf ik zulk nieuws te weten kom het altijd zo snel mogelijk posten in de vorm van een extra artikel die maand. Hiervoor kan ik uiteraard gezien de wisselende omstandigheden geen vaste uploaddag geven. Zo blijven jullie ook up to date in de beautywereld!

Concreet:
– elke zondag een artikel
– één keer per maand de ‘nails of the month’ op een woensdag
– indien updates of nieuws een extra artikel en dit zo snel mogelijk

 

Liefs,
Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s