aanraders·shoplog

Primark Eindhoven – shoplog met veel sportkledij!

18159284_1332163593535825_1243609871_o
In eerste instantie ging ik eigenlijk voornamelijk omdat ik opzoek was naar betaalbare, maar wel nog toffe sportkledij. Recentelijk heb ik dan ook besloten m’n levensstijl lichtjes te wijzigen door wat gezonder en vooral gevarieerder te gaan eten en dit in combinatie met wat meer sporten en dat met de nadruk op joggen en hardlopen. Toch kon ik het niet laten om ook wat andere items en accessoires voor zachte prijsjes te scoren!

 

 

 

Sportkledij
– sportlegging
18175858_1331476376937880_1735314933_o.jpg
Een driekwarts legging in een donkergrijze kleur, afgewerkt met zwarte en neonroze details aan de zijkant. Vlak boven je poep is er nog een minizakje met rits. Zit super heerlijk en loopt erg fijn!

Prijs: 9,00 euro

– sportlegging
collage.jpg
Opnieuw een driekwarts model, dit keer in een zwarte kleur. De volledige zijde is van boven tot onder in een print met blauw, groen, paars en wat roze afgewerkt en gedetailleerd. Hierbij zijn er geen zakjes of ritsen.

Prijs: 9,00 euro

– sportlegging
collage.jpg
De derde en laatste legging die ik kocht om in te gaan sporten is opnieuw driekwarts en zwart. Op de knieën is er een soort van ‘patchwork’ in een nuderozig tintje met daaronder nog een dunnere streep in een licht doorschijnend stofje. Dit samen zorgt voor een tof detail. Net zoals bij de eerste legging is er ook hier een zakje met rits vlak boven je poep.

Prijs: 9,00 euro

– shirtje
collage
Een tshirtje in grijskleurige sportstof met een subtiel zwarte detail aan de schouders uit licht doorschijnend materiaal. Bovenaan is er een klein ritsje in neonroze.

Prijs: op het kaartje stond 9,00 euro ; aan de kassa werd slechts 3,00 euro aangerekend

– shirtje met lange mouwtjes
collage.jpg
Zelf koos ik voor een simpel grijs exemplaar zodat het makkelijk gecombineerd kan worden met bovenstaande leggings in diverse kleurtjes en dit ook omdat mijn loopschoenen al roze zijn. Het is een stofje dat fijn aanvoelt en volgens Primark gemaakt is van ‘quick dry’ stof. Door middel van de lange mouwtjes is het perfect voor wanneer het niet warm buiten is, maar ook niet koud genoeg voor het dragen van een jasje of extra vestje. Verder zijn er nog openingetjes waar je je duim kan doorsteken zodat je handen lichtjes verwarmd worden indien je dit wenst.

Prijs: 9,00 euro

– sportief jasje
collage.PNG
Een basic jasje met zwart en grijs dat perfect is voor te gaan joggen wanneer het buiten wat frisser is. Dit kan heel vroeg ’s ochtends zijn, maar ook in de herfst, … Er zijn twee zakjes met rits opzij en nog een extra zakje met rits op de borst. Het kan helemaal dicht tot boven, maar heeft wel geen kap. Verder voelt het lekker luchtig aan, weegt het totaal niets en kan je er goed in bewegen. Net zoals het vorige shirtje met lange mouwtjes heeft ook dit jasje een kleine opening voor je duim zodat je handen halvelings verwarmd kunnen worden.

Prijs: op het kaartje stond 20,00 euro ; aan de kassa werd slechts 9,00 euro aangerekend

 

Gewone kledingstukken
– blouse
collage.jpg
Persoonlijk leef ik echt in blousjes en mijn kast puilt er dan ook van uit. Toch kon ik het niet laten om dit exemplaar in m’n mandje te gooien. Het is een simpele zwarte blouse met lange mouwtjes en afgewerkt met enkele simpele witte details in het midden en op aan de randjes bij je polsen.

Prijs: 9,00 euro

– blouse
collage
Het tweede en laatste bloesje dat ik kocht is er ééntje met korte mouwtjes in een vind ik toch wel unieke kleur. Het is niet helemaal roze, ook niet helemaal paars. Een toffe mengeling zodat het een donkere fushiatint wordt, afgewerkt met laagjes aan de mouwtjes. Verder is het ook nog een ‘cold shoulder’ model, dit is samen met de ‘off the shoulder’ stukken tegenwoordig helemaal in. Achteraan sluit je het geheel met een subtiel en klein goudkleurige knoopje.

Prijs: 9,00 euro

– playsuit/jumpsuit
collage.jpg
Een broekpakje in een lichte crèmekleur met een zomers en kleurrijk bloemenpatroon. Bovenaan is het afgewerkt met een extra laagje voor een speels en girly effect.

Prijs: 8,00 euro

 

Schoenen
– teenslippers
collage.jpg
Binnen een weekje vertrek ik op vakantie naar het zonnetje en omdat mijn vorige teenslippertjes wat steentjes begonnen te verliezen, stond ik al een tijdje op de uitkijk naar een nieuw leuk en zomers paar. Bij Primark kwam ik deze roze slippers tegen bedrukt met goudkleurige ananasjes en afgewerkt met een goudkleurig bandje.

Prijs: 3,00 euro

– sandaaltjes
collage.jpg
Deze super leuke sandaaltjes in tijgerprint sprongen mij meteen in het oog! You hate it or you love it denk ik altijd met zulke printjes, maar i love it! Ik was dan ook meteen helemaal weg van deze super toffe schoentjes en zeker toen ik zag dat ze heel goedkoop waren. Ze sluiten met een goudkleurig gespje en verder is er nog een goudkleurig detail bovenop waaraan twee kleine flosjes hangen.

Prijs: 6,00 euro
Accessoires
– oorbellensetje
Pakje met zes paar oorbelletjes dat ik voornamelijk kocht voor de grote steentjes omdat ik deze eigenlijk dag in dag uit draag. Hierdoor verlies ik ze soms af en toe, waardoor ik telkens opnieuw een setje moet kopen.
collageoorbel.jpg
De andere oorbelletjes gaan naar mijn zusje of mama omdat ik van zulke pareltjes al enorm veel in m’n juwelenkistje hebt steken, aangezien ik telkens opnieuw een volledig pakje moet kopen voor de grote steentjes. Je krijgt zowel ijzeren slotjes als plastic buisjes als slotje erbij.

Prijs: 2,00 euro

 

Conclusie
Zelf ben ik enorm tevreden met mijn aankoopjes die ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee waren. Het is erg fijn dat ik een goede basis aan sportkledij heb kunnen vinden en ben zeker van plan om rond de herfst/winter periode nog eens terug te gaan om wat warmere sportoufits aan te schaffen.

Verkrijgbaarheid
Al deze items heb ik kunnen scoren bij de Primark in Eindhoven op 24 april 2017.
Het kan van Primark tot Primark variëren welke items er al dan niet zijn en welke maatjes er nog voorradig zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s