nails

Een sparkly flesje Bellini aan je handen?! – nails of the month

collagehoogdingNa het setje van vorige keer, kon ik deze maand wel opnieuw terecht bij mijn vaste nagelstyliste voor een afspraakje. Zoals gewoonlijk had ik wel weer de nodige uitgroei en waren m’n nagels weer stevig bijgegroeid waardoor een nieuw setje zeker en vast welkom was.

collage.jpgIn tegenstelling tot de vele andere keren, wist ik ditmaal best wel goed welke richting ik uit wilde gaan met de kleur en eventueel extra naildesign. Graag had ik een oranjeachtig tintje, maar uiteraard niet super fel oranje en eerder een peachy/koraal kleurtje.

Na lang twijfelen tussen twee kleurtjes ging ik uiteindelijk toch voor de bijl en zwichtte ik voor een combinatie van twee gelkleuren die samen een perfect duo vormen én ik bovendien al maanden op het oog had. In het nagelboek zag de kleur er meer roségoud uit met een sterke roze ondertoon en goudkleurige glans. Eenmaal op de nageltjes daarentegen geeft het toch wel echt een peachy oranje feeling.

collage2.jpgZoals ik al vertelde nam ik er een tweede kleurtje bij, namelijk een glitterlakje. Deze twee tinten lijken echt werkelijk helemaal gemaakt te zijn voor elkaar en het leek me ook stom om ze niet samen te dragen en tof te combineren. Grappig wel dat ze niet samen aangekocht zijn, niet op dezelfde plek gekocht werden en volgens mij ook niet van hetzelfde merk zijn.

Omdat ik het setje al redelijk ‘vol’ vond met enerzijds de glitter en anderzijds de kleurschifting die zowel roze, peachy als goudkleurig lijkt, vond ik dat het zo wel voldoende was en koos ik eens niet voor extra nailart of een nagel met printje.

collage1Deze maand ben ik opnieuw super tevreden met mijn ultrazomers setje dat een beetje holografisch en pearly is, ook nog eens de nodige glitters bevat en me bovendien doet denken aan een sunrise at the beach of een lekker glaasje Bellini, schol!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je hier terugvinden.

5 gedachten over “Een sparkly flesje Bellini aan je handen?! – nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s