aanraders

5x favoriete lipsticks voor de herfst! + lipswatches

collageTijdens afgelopen zomer schreef ik een gelijkaardig artikel over knallende tinten om op je lippen te dragen met bijhorende favoriete lipsticks. Dit artikel werd hartelijk ontvangen door jullie en juist daarom besloot ik om hier ook een herfsteditie van te maken!

In het zomerse artikeltje beschreef ik voornamelijk kleuren en toonde ik jullie mijn favoriete lipstick van een bepaald merk dat ik in die kleur had en uiteraard ook ontzettend vaak droeg. Omdat ik tijdens de herfst voornamelijk geneigd ben kleuren te dragen zoals paars, rood en bruin ga ik het deze herfsteditie ietsjes anders aanpakken.

Sommige tinten vind ik zelf zo moeilijk om bij een bepaalde kleur te plaatsen omdat de grenzen niet altijd even ‘strak’ zijn. Een kleurtje dat bordeaux is, hoort het dan eerder bij paars of eerder bij rood? Een donkerrode tint met bruine ondertoon, zet je die dan bij rood of bij bruin? Tijdens de zomereditie was dit alles veel makkelijker omdat het verschil tussen oranje en felroze een heel pak makkelijker te onderscheiden is.

Dus in plaats van kleuren te categoriseren en die te koppelen aan favoriete lipsticks, toon ik jullie gewoon 5 ultieme favorieten uit mijn collectie van laagste naar de hoogste prijs.

 1. Essence Matt Matt Matt in de kleur 08 ‘It’s a statement’
  collage essence.jpg
  Deze lipstick heb ik gekocht bij Kruidvat voor maar 2,39 euro!
 2. Catrice Ultimate Stay in de kleur 150 ‘Chocolate Kiss’
  collage catrice.jpg
  Helaas is deze kleur denk ik niet meer verkrijgbaar, maar ook de gehele lipsticklijn kan ik niet meer meteen terugvinden ergens. Zelf kocht ik hem dus een tijdje terug bij Kruidvat voor ongeveer 4 à 5 euro.
 3. A Girl Matte flat finish pigment gloss in de kleur ‘Rebel’
  collage la girl.jpg
  De lipsticks van L.A Girl zijn onder andere te koop bij Boozyshop, daar bestelde ik ook mijn exemplaar voor 4,95 euro. De ooglook die ik op bovenstaande foto draag, kan je namaken met m’n fototutorial hier!
 4. Milani Amore Matte Metallic Lip Crème in de kleur 10 ‘Pretty Problemattic’
  collage milani.jpg
  Net zoals andere producten van dit merk, kan je deze lipstick kopen bij Boozyshop, waar ik hem zelf kocht voor 9,95 euro.
 5. MAC Satin lipstick in de kleur ‘Retro’
  collage mac.jpg
  Te bestellen op de MAC website, in MAC winkels of MAC counters voor 19,50 euro, deze kleur kan je ook vinden bij Bol.com

Nu ik ze zo opgelijst zie staan, merk ik toch wel een duidelijke rode draad in mijn voorkeur herfstlipsticks. Vooral donkere tinten met een opvallend paarse ondertoon draag ik zo ontzettend graag! Over het algemeen zijn dit echt wel mijn go to kleuren die ik het liefste elke dag zou dragen, ook op hete zomerse dagen. Uiteraard zou ik dit wel kunnen en mogen doen, er is niemand die je tegenhoudt om te dragen wat je wil en wanneer je het wil. Toch komen dit soort tinten extra mooi uit in de herfst, in combinatie met de donkerdere kleuren in je herfstgarderobe en warme oogschaduwkleurtjes!
Welke kleuren draag jij graag in de herfst?
En wat zijn jouw favoriete lipsticks of merken?
Laat het zeker weten in de reacties!

Liefs, Romy

11 gedachten over “5x favoriete lipsticks voor de herfst! + lipswatches

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s