tag

Instagram Tag 2017

hoofding

Het jaar 2017 zit er bijna helemaal op en dit is dus het geschikte moment om eens terug te blikken op het voorbije jaar en alle hoogtepunten! Het fijne aan deze Tag is, dat ik dit kan doen aan de hand van mijn Instagram foto’s en een kort woordje uitleg. Lees snel mee!

Deze Tag heb ik al meerdere keren zien passeren op alle leuke blogs die ik zelf volg. Onlangs werd ik getagd door een super lieve meid Laura (check haar fantastische blog hier!) en dit betekent dus dat het nu ook aan mij is om deze vragen te gaan beantwoorden met uiteraard de bijhorende Instagram posts!

Zelf ben ik pas gestart met het gebruiken van Instagram eind maart 2017 (weer lekker late to the party ik), voornamelijk om mijn blog en make-up proberen een beetje in de kijker te zetten (en onder lichte dwang van mijn jongere zus). Sindsdien heeft mijn Instagram zich ontpopt tot een mengelmoes van persoonlijke foto’s tot productfoto’s en make-up looks. Een mooie weerspiegeling van waar ik mee bezig ben en wat er gebeurt in mijn leven. Ook op mijn story post ik zo goed als dagelijks iets, dus als je wil volgen kan dat zeker en vast hier.

Mijn Instagram eventjes in wat cijfers:
~ 45 berichten
~ bijna 400 volgers
~ ongeveer 280 accounts die ik volg

Laten we maar snel van start gaan met de vragen!

~ Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?
Opvallen zijn toch wel de selfies of foto’s van mezelf al dan niet met een make-uplook en mijn twee tattoo’s, leuk! De allereerste foto met de meeste likes van dit jaar, is denk ik ook wel mijn persoonlijke favoriet die ik dit jaar heb gepost.

bestnine

~ Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram in 2017?
Het jaar is natuurlijk nog niet voorbij, dus misschien is dit nog niet definitief de allerlaatste foto van dit jaar. Voorlopig is de laatste foto ééntje die ik genomen heb van het eindwerk grime dat ik maakte voor m’n make-up opleiding die ik nu ongeveer 5 maanden al aan het volgen ben. Ik was super trots en heel tevreden met het eindresultaat, binnenkort krijgen we ook de foto’s binnen van de professionele fotograaf dus waarschijnlijk zullen jullie daar ook nog wel een kiekje van verschijnen.

https://www.instagram.com/p/BcufQGfDilR/?taken-by=romytisson

~ Wat is de allereerste foto die je in 2017 plaatste op Instagram?
Aangezien ik pas begonnen ben met Instagram in 2017 is dit niet alleen de eerste foto van dit jaar, maar meteen ook mijn allereerste foto op Instagram EVER haha. Snullig als ik ben spoorde Instagram me aan op een soort van ‘profielfoto’ in te stellen (je weet wel, dat bolletje van je Instagram) en ik veronderstelde dat dit niet ging, wanneer je deze ook niet op je ‘feed’ had staan… Dom van me, maar oké vandaar dat dus m’n eerste foto aller tijde een selfie is.

https://www.instagram.com/p/BSHUBMDjCph/?taken-by=romytisson

~ Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf opstaat?
Zelf vind ik de foto die op nummer 1 staat in mijn bestnine ook de allerleukste foto waar ik zelf opsta van dit jaar. De jumpsuit vind ik trouwens nog steeds helemaal hét en het is zo’n spontane foto waarop ik gewoon mijn lachende zelf ben, ook het zonnetje straalt dus helemaal toppie!

https://www.instagram.com/p/BYX15eyjH0I/?taken-by=romytisson

~ Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?
Sowieso één van de vele foto’s die ik nam tijdens mijn reisje naar Marokko ongeveer een halfjaar geleden samen met mijn ouders. Het weer was heerlijk warm, het hotel was goed, leuke ligging, hemels eten, …

https://www.instagram.com/p/BTrisBvDl4d/?taken-by=romytisson

~ Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?
Gerechten en foodporn passen niet echt thuis in de onderwerpen waarop ik de nadruk wil leggen met mijn Instagram. Op mijn Story zal je wel af en toe wel eens wat van lekkere gerechtjes of drankjes zien passeren. Uit eten gaan doe ik graag met vriendinnen, vandaar dat er wel een super toffe quote uit een brasserietje in Nederland op mijn ‘feed’ staat en een sfeerbeeld van het zomerse foodtruckfestival in het stadspark bij ons in de buurt.

https://www.instagram.com/p/BY-r6LbjZOq/?taken-by=romytisson

https://www.instagram.com/p/BXyDmovD-bx/?taken-by=romytisson

~ Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?
Mensen die mij wat beter kennen of volgen op Instagram hebben zeker en vast de liefde van mijn leven ‘ons Milla’ al vaak (misschien te vaak?) zien passeren. Het is dan ook wel écht het allerschattigste, allerliefste en allermooiste doetje op de hele wereld haha. Helaas heb ik van haar geen echt duidelijke foto op mijn vaste feed staan, maar krijgt zij regelmatig de hoofdrol toegewezen in mijn Instagram Story. (Eéntje verder schuiven om Milla toch te checken toen ik productfoto’s wilde nemen van deze wimperdoos.)

https://www.instagram.com/p/BYBE1QajBp9/?taken-by=romytisson

~ Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?
Goh… ik zou in het algemeen echt meer werk moeten maken van foto’s nemen voor Instagram, vaker posten en dus ook tijd steken in een prachtige bewerking van de perfecte en juiste foto. De enige app die ik echt héél af en toe gebruikt heb is VSCO, maar meestal koos ik gewoon de bewerkingsopties die Instagram zelf aanbiedt zoals helderheid, scherpte, schaduwen, … Een echt effectje gebruik ik eigenlijk nooit want gezien ik veel productfoto’s of make-uplooks wil tonen, zou ik het jammer vinden moest de échtheid van de kleuren veranderen of verloren gaan. Dit geeft een vertekend beeld aan mijn volgers en lezers, I want to keep it real!

~ Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?
 Hmmmm… Ik gok dat de meeste gebruikte tags toch wel #beautyblogger #makeup #belgianblogger #lovemakeup en dergelijke zullen zijn. Niets verrassend dus haha, voornamelijk over beauty, make-up en het blogger zijn.

~ Welke 3 andere Instagramaccounts zijn een favoriet?
~ Het account van Laura (yes yes die griet die me tagde om deze vragenlijst op te lossen), hoe toevallig? Maar effe eerlijk, zij heeft echt een zalige ‘feed’. Haar foto’s zijn altijd zo ontzettend mooi! Niet alleen de kiekjes van het shooten, maar ook de productfoto’s, flatlays, sfeerbeelden, … en tussen dit alles is ook een fijne afwisseling en balans. LOVE IT!
@xlifewithlaura

~ Axelle is in één woord een topwijf, we kennen elkaar al jaren en haar Instagram is echt on point! De nadruk ligt vooral op fashion en dus heel veel foto’s van shoots, ook met haar vriend en dit zijn echt geweldig schattige kiekjes. Zeker de moeite waard om te volgen!
@axellefleurbay

~ Griet heeft ook een beautyblog en ik vind haar Instagram super omdat er opnieuw een fijne afwisseling is tussen looks, productfoto’s, uitzichtfoto’s, sfeerbeelden, … De looks die zij post zijn vooral helemaal full face en vind ik zo mooi!
@griet_abeautytorock

 

Pfuuu het was niet altijd even makkelijk om slechts één foto uit te kiezen per vraag, maar het is me toch redelijk aardig gelukt. Zelf nomineer ik voor deze tag:

~ Elvire (mijn jongere zus) en één van haar beste vriendinnen Tess van de blog
 https://elesslifestyle.wordpress.com/

~ Emily van de blog https://emilypeeraer.wordpress.com/

~ Sanne van de blog https://sannebeautylife.wordpress.com/

4 gedachten over “Instagram Tag 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s