winactie

Jullie hulp nodig!

Lieve lezers en mede-bloggers, zoals je kan zien in de titel zouden jullie mij kunnen helpen met iets.

Ik heb namelijk deelgenomen aan een wedstrijd van de misschien wel gekende website en online webshop Themakeupspot.nl waarbij je super veel leuke en toffe make-up productjes van heel uiteenlopende merken kan bestellen.

Bij deze wedstrijd diende je een look te uploaden voor de aankomende feestdagen dus kerstavond, kerstdag en of iets moois voor oud op nieuw. Na lang twijfelen over te gaan voor de klassieke kerstlook (goudkleurige ooglook en rode lippen) of iets minder klassiek, hield ik een poll op mijn Instagram. De meningen waren verdeeld dus besloot ik een beetje een mix & match van allerlei te creëren. Het klassieke gouden en rode lippen zit er wel in, dit gecombineerd met warme kleuren die een rode ondertoon hebben (lekker in de laatste tijd zulke warme ooglooks) en voor die extra kerst-touch wat donkergroen aan de onderste wimperrand. collage2.jpgAls jullie mijn look ook mooi geworden vinden, zou ik het echt helemaal geweldig vinden als jullie me zouden steunen door eventjes 30 seconden van je tijd te nemen om een stem uit te brengen. Het is volledig gratis! Je hoeft gewoon eventjes op onderstaande link te klikken en mijn foto een like te geven, that’s it!

http://woobox.com/x4sjmw/gallery/GsjCY6HeqO4

Fingers crossed en alvast heel erg bedankt voor jullie stemmen, dit betekent echt ontzettend veel voor me!

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s