Sociale media

KnipselUiteraard kan je me ook terugvinden op allerhande sociale mediakanalen:

 ~  Instagram: @romytisson
Op m’n Instagrampagina vind je zowel bloggerelateerde foto’s terug als ook persoonlijke foto’s omdat ik er bewust voor gekozen heb geen aparte Instagram te maken voor de blog. Indien je dus ook graag wat meer over mij te weten komt en interesse hebt in mijn gewone dagdagelijkse leven buiten het blogger zijn, ben je hier zeker aan het juiste adres.

~ Facebookpagina van It’s a BEAUTYful life
Dit is de officiële Facebookpagina van de blog, hier komen voornamelijk artikelupdates op dus door een likeje te geven, blijf je op de hoogte van nieuwe blogartikeltjes! Ook post ik hier soms foto’s op, deel ik interessante artikels of leuke en herkenbare quotes.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik op deze blog post? Lees dan snel hieronder verder hoe dat kan!

Hiernaast in de sidebar (of onderaan indien je dit leest op je mobiele telefoon) kan je altijd je mailadres opgeven en zo hoef je zeker en vast nooit meer een artikel te missen en krijg je dus altijd een mailtje zodat jij up to date blijft met alle nieuwe blogartikels op It’s a BEAUTYful life!