Sociale media

KnipselUiteraard kan je me ook terugvinden op allerhande sociale mediakanalen:

 ~  Instagram: @itsabeautyfullife.be
Op m’n Instagrampagina vind je zowel bloggerelateerde foto’s en productfoto’s terug als ook make-up looks op zowel klantjes als mezelf. Zeker de moeite om in het oog te houden om toffe producten voorbij te zien komen of inspiratie op te doen!

PS: ook hier zal je maandelijks een foto terugvinden van m’n setje gelnagels in plaats van de vroegere ‘nails of the month’ blogartikelen.

~ Facebookpagina van It’s a BEAUTYful life
Dit is de officiële Facebookpagina van de blog, hier komen voornamelijk artikelupdates op dus door een likeje te geven, blijf je op de hoogte van nieuwe blogartikeltjes! Ook post ik hier soms foto’s op, deel ik interessante artikels of leuke en herkenbare quotes.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik op deze blog post? Lees dan snel hieronder verder hoe dat kan!

Hiernaast in de sidebar (of onderaan indien je dit leest op je mobiele telefoon) kan je altijd je mailadres opgeven en zo hoef je zeker en vast nooit meer een artikel te missen en krijg je dus altijd een mailtje zodat jij up to date blijft met alle nieuwe blogartikels op It’s a BEAUTYful life!