aanraders·in the spotlight·look

4 knallende zomerkleurtjes voor op je lippen!

20813144_1435780213174162_1974252005_o
Tijdens de voorbije zomermaanden leek het me de geschikte tijd om eens in m’n lipstickstash te duiken en maar liefst 4 toptinten uit te kiezen die van je lippen knallen en luidkeels zomer schreeuwen… Hoe feller, hoe liever als je het mij vraagt!

De zomer is daarnaast ook dé perfecte periode om te experimenteren met kleur in je kledij, je makeup, je haren, … want het zonnetje schijnt en de festivals volgen elkaar in sneltempo op. Vandaag 4 tinten die je uiteraard het hele jaar door kan integreren in je makeuplook, maar die je echt helemaal kan rocken in de zomer!


Rood
Uiteraard een klassieker om mee te starten. Rood is en blijft een kleurtje van alle tijden en is zeker nooit mis! Toch staat het in de zomer extra leuk met je zomersproetjes of in combinatie met witte kledij en luchtige jeansjurkjes. Ook top om te combineren met kleurrijke jumpsuits en opvallende zonnebrillen. Daarnaast is het een kleur die werkelijk iedereen goed kan hebben, van alle huidtintjes tot alle haar- en oogkleuren.

Mijn favoriet is:
~ Istrilène cosmetics lippotlood in de kleur ‘Wine red’ (+/- 5,00 euro)
collage istrilène
swatch istrilène
istrilène

Koraal
Een prachtige mix van zowel roze als wat peachy, brengt ons een iets draagbaardere tint in de vorm van koraal. Super neon fel en je lippen zullen zeker en vast de aandacht naar zich toe trekken. Staat helemaal geweldig met je zongebruinde teint, maar ook de porseleinen huidjes komen er goed mee weg!

Mijn favorieten zijn:
~ Maybelline colordrama ‘420 In with coral’ (+/- 7,00 euro)
collage maybelline
swatch maybelline.PNG
maybelline

Fushia
Iets meer neigend naar het roze dan de koraaltinten zijn de extra felle fushia tinten die ervoor zorgen dat je lippen hét statement item van je look worden. Iets moeilijker te combineren dan de andere drie kleuren, maar indien je het goed doet is het echt prachtig! Een tof bloemetjes kledingstuk of felle bikini staat je nog beter met een fushia roze lip.

Mijn favoriet is:
~ Hema moisturising lipstick in de kleur ‘05’ (+/- 3,50 euro)
collagehema2.jpg swatch hema 2.PNG
hema 2.jpg
Peach / oranje
Oranje en peachy tinten behoren al jaren tot één van m’n favorieten als het aankomt op lipkleuren. Ze zijn niet nude of draagbare everyday roze, ze geven toch iets anders aan de lippen en je all over look zonder té opvallend te zijn. Heel erg leuk om te combineren met een warmere ooglook, warme highlighttint en uiteraard lekker veel bronzer voor een gezond kleurtje!

Mijn favorieten zijn:
~ The Balm meet matte hughes in de kleur ‘Honest’ (+/- 16,00 euro)
collage.jpg
swatch the balm.PNG
the balm
~ Hema moisturising lipstick in de kleur ‘22’ (+/- 3,50 euro)
collagehema1.jpgswatch hema 1
hema 1

In de zomer draag ik nu ook heel vaak een rosegold lip omdat dit helemaal hip en trendy is, benieuwd hoe jij deze lip helemaal zelf kan maken? Check het hier!

Wat zijn jouw favoriete zomerse kleuren om te dragen op de lippen?
Laat het zeker weten in de reacties, ben benieuwd!

 Liefs, Romy

20813139_1435780209840829_1089057978_o

2 gedachten over “4 knallende zomerkleurtjes voor op je lippen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s