Wie ben ik?

Hoi, hieronder zal ik mezelf eventjes kort aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Romy, ik ben 24 jaar en naast eigenaresse van deze blog (sinds eind 2016) werk ik momenteel als leerkracht secundair onderwijs en make-up artiste. Naast lesgeven heeft alles wat beautygerelateerd is, al enkele jaren een plekje in mijn hart. Omdat ik voor deze fanatieke passie nog een gepaste uitlaatklep zocht en het idee al enkele jaren in m’n hoofd speelde, heb ik deze blog opgestart.

In m’n vrije tijd ga ik graag uit eten met vriendinnen of zetten we een stapje in de wereld. Verder ben ik een gedreven serie- en filmkijker, maar bekijk ik ook elke dag enthousiast youtubefilmpjes van bekende beautyguru’s.

Graag zou ik m’n ongezoute mening uiten in reviews, jullie producten aan- of afraden en uiteraard mijn liefde voor make-up met jullie delen. Zo kunnen we elkaar inspireren tot leuke artikels en originele makeuplooks!

Daarnaast zou ik het enorm appreciëren moest je even de tijd nemen om een reactie achter te laten, want jouw mening telt! Zonder lezers uiteraard geen blog en zo weet ik ook welke artikels jullie fijn vinden om te lezen.

Veel leesplezier!
Liefs, Romy