Over mij, Romy

Mijn naam is Romy (26 jaar) en ben naast eigenaresse van deze blog & make-up artiste ook aan het werk als leerkracht secundair onderwijs.

Mijn liefde en passie voor alles wat te maken heeft met beauty en make-up had nog een gepaste uitlaatklep nodig. Zo ontstond deze blog die ondertussen uitgroeide tot mijn eigen website met visagie portfolio. Opleidingen deed ik onder meer bij Syntra AB en TomV academy in Lier.

Je kan hier onder meer m’n ongezouten mening terugvinden in de reviews, inspirerende make-up looks, foto’s van klanten en alle informatie zoals de prijslijst.

Daarnaast zou ik het enorm appreciëren moest je even de tijd nemen om een reactie achter te laten, want jouw mening telt! Zonder lezers uiteraard geen blog en zo weet ik ook welke artikels jullie fijn vinden om te lezen. Wie nog met vragen zit, kan altijd contact met me opnemen via onderstaande kanalen of het contactformulier.

Veel leesplezier!
Liefs, Romy

Knipsel

 ~  Instagram: @itsabeautyfullife.be

~ Facebookpagina van It’s a BEAUTYful life

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik op deze blog post? Lees dan snel hieronder verder hoe dat kan!

Hiernaast in de sidebar (of onderaan indien je dit leest op je mobiele telefoon) kan je altijd je mailadres opgeven en zo hoef je zeker en vast nooit meer een artikel te missen en krijg je dus altijd een mailtje zodat jij up to date blijft met alle nieuwe blogartikels op It’s a BEAUTYful life!