nails

My army of glitter – nails of the month

hoofdingzw

Hier gaan we weer! Een nieuwe maand, een nieuw setje. Benieuwd of ik nog steeds in de donkere tinten ben gebleven en voor welke al dan niet gewaagde combinatie ik koos? Check snel de nageltjes van deze maand…

In het vorige nagelartikel konden jullie al lezen dat ik verzot ben op donkere tinten en dus zo lang ik dit kan rekken (én het sociaal aanvaardbaar is), zal ik dan ook voor winterse en donkere tinten kiezen. Het setje van vorige maand was volledig mijn kleur, maar ik was er -best onverwacht- toch na vier weken wel op uitgekeken. Buiten de glitter op de ringvinger was het voor mijn doen een rustiger setje, natuurlijk na de hevige kerstnails mocht dit ook wel eens.

Deze maand weer helemaal back on track met maar liefst 3 verschillende potjes gel om zoals altijd een setje te creëren met diverse kleuren en glitters dat toch mooi samen één geheel vormt. Ik heb een nagelstyliste wat dichter in de buurt gevonden en het was mijn eerste keer hier, dus dan is het altijd een beetje afwachten wat voor kleurtjes ze in de aanbieding hebben.
collage1
Wauwie, ik zag zo ontzettend veel toffe kleuren en lakjes met speciale effecten dat ik al een keuzestressje kreeg (standaard). Ik zag een trio van kleurtjes bij elkaar hangen die erg goed samen pasten, maar vond het al meer de lichte kant opgaan, misschien een ideetje voor volgende maand? Wel speelde het idee van kaki of donkergroen al een tijdje door m’n hoofd en ik zag een mooie legergroene kleur die me wel aansprak!
collageC.jpg
Ook zag ik een heel speciale lak waarvan ik de kleur heel moeilijk kan benoemen. Het is een soort van brons/goud maar met een groene ondertoon en als je hem beweegt een koperkleurige schijn (I know right, geweldige omschrijving dit). Daarnaast zag ik nog een prachtige grove glitter met grote chuncks waarvan ik persoonlijk vond dat ‘ie echt matchte met de legergroene kleur en de speciale groenachtige bronstint. Zo gezegd zo gedaan, ik vertelde de nagelstyliste dat ik graag deze drie tinten wilde combineren en dan heeft zij ze verwerkt tot een geweldig setje, I am in looooveeeee!
collage2.jpg
Achteraf bekeken zijn we beide heel tevreden over het eindresultaat. Ze had al vaker de kaki en die speciale tint samen gezet, want deze zouden ook samen horen volgens haar. Het verbaasde haar wel een beetje dat ik ook de glitters er vond bijpassen, maar nu ze het heeft gezien is ook zij helemaal verkocht aan deze combi. Wie weet zullen andere klantjes in de toekomst ook deze drie gelkleurtjes samen nemen…

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Wat vinden jullie? Passen de glitters ja of neen?
Welke kleur draag jij nu op je nagels?

Liefs, Romy

8 gedachten over “My army of glitter – nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s