eerste indruk

Het bucketlistboek voor koppels én horrorervaring met AS Adventure?!

28035001_1606718716080310_659759026_o


Een tijdje terug was het dé dag van de liefde, Valentijn. You either hate it or you love it, nu ja ik ben niet zo’n extreem Valentijnsmens, maar ik vind ook wel geen absolute commerciële bullshit dus zijn mijn vriend en ik gezellig samen iets gaan doen én kocht ik voor hem (aka ons) dit boek. Benieuwd of het een eventuele cadeautip is of dat je hem beter laat liggen in de winkel?

Wat?
Volgens mij weet iedereen ondertussen wel wat een zogenaamde bucketlist is, een lijstje van allemaal al dan niet zotte dingen die je moet gedaan hebben in je leven of voor een bepaalde leeftijd of … of … Elise De Rijck is de schrijfster van deze reeks boeken (jaja er zijn er al meerdere van!) en naargelang het ‘thema’ zeg maar is er voor ieder wat wils. Zo is er een scheurkalender, een bucketlistboek voor vrienden, ééntje voor grootouders, ééntje voor reizen en jeps ééntje voor koppels.
collage1.jpg

Koop het zeker niet bij AS Adventure
Zoals je kan zien op de foto’s is zowel de achterzijde als de voorzijde beschadigd en heb ik dit aan de voorzijde zo goed als mogelijk proberen te coveren met een hartje. Dit is allemaal de schuld van AS Adventure, zeker niet met zen allen daarheen om dit boek te kopen. Zoek liever een winkel waar het boek in plasticfolie zit of er gewoonweg géén extra prijsetiketje is opgekleefd. Omdat ik zelfs 2 (really AS Adventure really?!) prijsetiketten moest verwijderen van een papierencover scheurt dit uiteraard mee. Blijkbaar kunnen ze dat bij AS Adventure niet snappen, oh ja en om de situatie compleet te maken waren ze bij de online klantendienst alles behalve vriendelijk en kon mijn probleem niet opgelost worden. Pech, geef dan je cadeau maar half kapot af dachten ze…
collagekapot.jpg
Nou even na deze rant, met de kapotte achterzijde kon ik nog min of meer leven. Het is natuurlijk super zonde, maar het is tenslotte wel maar de achterkant dus relatief oké nog. Toch was ik er echt het hart in toen ook de voorzijde van het boek beschadigd was, super jammer want zo geeft het niet netjes af als cadeau, maar is het ook veel minder mooi om ergens neer te leggen of te zetten ☹

Let’s test!
Persoonlijk vind ik het een super leuk initiatief en best nog wel een origineel cadeautje. Zelf vergelijk ik het een beetje met een soort van doe-boekje maar dan voor volwassenen. Je doet allerlei opdrachten, je kan de lijst afvinken, maar er is ook ruimte om bijvoorbeeld iets te tekenen, vragen in te vullen over jullie als koppel, foto’s op te kleven, …
collage.jpg
Zo wordt het eigenlijk een ontzettend leuk geheel van mooie en fijne herinneringen die je voor altijd kan koesteren. Achteraf kan je er nog in terugkijken of er nog doorbladeren wat volgens mij echt leuk is om te doen, zeker later!

Eindoordeel
Dit boek garandeert je jarenlang plezier om er actief mee aan de slag te gaan en om te genieten van het doorbladeren, het vormt echt een stukje mee een soort van journey doorheen je relatie en ik sta echt te popelen om samen met mijn vriend in dit bucketlistboek te vliegen!

Prijs en verkrijgbaarheid
Het boek kost op de website van Uitgeverij Lannoo 12,50 euro en voor die prijs kan je het ook vinden bij De Standaard Boekhandel.

Heb jij al eens één van de bucketlistboeken gekocht?
Wat was jouw ervaring hier mee?

Liefs, Romy

5 gedachten over “Het bucketlistboek voor koppels én horrorervaring met AS Adventure?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s