nails

Pretty in Pink – Nails of the month

Knipsel
Oh boy, wanneer je voor nieuwe nails moet gaan én je nagelstyliste is net naar de beurs geweest voor een stevige lading aan nieuwe kleurtjes, dan weet je gewoon dat er een helse keuzestress komt! Benieuwd hoe ik de knoop toch heb doorgehakt en met welk setje ik de komende 4 weken door het leven ga? Check dan snel verder!

Wie het vorige setje niet heeft gezien, moet dit zeker even gaan spotten want hier was ik écht zo ontzettend gek op, niet normaal! Helaas komt aan alle mooie liedjes een einde en gezien de enorme hoeveelheid uitgroei was ook weer gewoon tijd voor wat anders.

Nadat ik vorige maand voor de allereerste keer bij Laura ging voor nageltjes, had ik al een leuke kleurencombi gespot met een zacht roze en wat nudekleurtjes die echt heel leuk stonden samen. Maar zoals je al kon lezen in de intro, was Laura na haar bezoekje aan de estheticabeurs thuis gekomen met een stevige uitbreiding van haar kleurtjes.
collageA.jpg
Je kan het misschien al raden, maar ik had letterlijk geen idee meer welke kleurtjes ik een maand geleden op het oog had en kon ze tussen alle nieuwtjes niet meer uitpikken. Al snel werd ik aangetrokken tot dé aller- aller- aller- mooiste nagelkleur ever! Mijn nagelstyliste en ik zijn het er beide overeens dat dit de meest geweldige tint is die ze er heeft tussen zitten en bovendien als wij een nagellakje zouden zijn, dan waren we zeker en vast die geweldige roze glittertint. (What did you expect?)
collageB.jpg
Na enkele minuten waren we er dus al uit dat die kleur sowieso op mijn nagels ging, helaas is het geen nieuwjaar en zit ik in mijn stage waardoor 10 glitternagels misschien een heel klein beetje to much zijn? Gelukkig zag ik al snel een hele toffe roze tint en een pearlykleurtje die perfect met elkaar en met de glitterkleur pasten.

Zo gezegd zo gedaan, een nieuwe combo was geboren. We hebben gekozen om de glittertint die ons hart heeft gestolen een mooi plekje op de ringvinger te geven met aan de ene weerskant de pearlykleur en aan de andere kant de roze tint. Om het geheel compleet te maken, brachten we de roze kleur die niet te zacht, maar zeker ook niet te fel is aan op de wijsvinger en al laatste nog die pearlykleur op m’n duimen.
collage.jpg
Kortom een super girly en fris setje met de glitternagel als star of the show en ik ben heel erg blij met de gekozen combinatie en hoe mijn nageltjes er weeral tip top uitzien, love it!

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Zijn jullie ook zo’n fan van de roze glitters?
Welke tint draag jij nu? Let me know!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s