aanraders·eerste indruk·ervaring·in the spotlight·review

oogmakeupremover van de Lidl testen!

17820724_1314459015306283_1229122396_o
Onlangs kwam ik bij Lidl de eye makeup remover tegen van het merk cien voor een prikje! Ik had regelmatig veel goeds gehoord over deze remover, dus besloot ik hem meteen in m’n mandje te gooien. Eenmaal thuis aangekomen kon ik bijna niet wachten om hem te testen, want voor zo weinig geld zou het wel eens een verborgen schat uit de supermarkt kunnen zijn…

 

 

 


Over Cien
Cien is een merk dat te koop is bij Lidl en voornamelijk verzorgingsproducten in het assortiment heeft waaronder scheerschuim, gezichtsreinigers, maskertjes, oogcrème, deo, dag- en nachtcrèmes, … en dat allemaal voor een paar euro!

Wat?
Het product is dus een remover speciaal om de oogmakeup te verwijderen. Toch ga ik om het goed te testen, ook kijken of het iets kan betekenen bij het weghalen van de makeup op je gezicht en lippen.
collage.jpg
Verpakking?
Op de verpakking valt te lezen dat ze beloven om ook je waterproof makeup te verwijderen zonder moeite. Verder kan je ook de gebruiksaanwijzing terugvinden met ingrediënten. Het product zelf bevat 150 ml en voornamelijk de dop vind ik er veelbelovend uitzien! Je kent het vast wel, het is zo’n systeem waarbij je je watje erop kan plaatsen en door middel van te drukken er dan product naar boven komt dat automatisch je watje voldoende vochtig maakt. Zelf ben ik wel fan van zulke doppen omdat je minder kans hebt op bijvoorbeeld morsen als je het omstoot en het is gewoon super makkelijk, handig en snel in gebruik!

Let’s test!
In totaal heb ik 3 wattenschijfjes gebruikt om m’n volledige gezicht inclusief ogen te reinigen. Eéntje voor elk oog en nog ééntje voor het gezicht zelf, ook al is het officieel alleen voor de oogmakeup te verwijderen. Op de verpakking stond volgens mij dat je slechts een keertje moet pompen om voldoende op je watje te hebben, zelf heb ik telkens 2x gepompt zodat ik zeker genoeg had.
collage2.jpgHet product voelt lekker fris aan, ruikt ook goed en pikt totaal niet in de ogen! Daarnaast heb ik nadien geen ‘vettig’ gevoel van een laagje olie dat vaak achterblijft op je gezicht bij het gebruiken van removers die ook waterproofmakeup verwijderen. Alles ging er eigenlijk super vlotjes af, zonder al te veel of te hard te moeten boenen. Ook voor het gezicht vind ik hem helemaal prima! Mascara die waterproof is, was ook totaal geen probleem voor deze budgetproof remover van de Lidl. Kortom je hoort het al, maar ik ben echt een enorme fan geworden van dit product en zou het dan ook zeker aan iedereen kunnen aanraden!
TIP: ook opgedroogde matte liquid lipstick haalde hij lekker makkelijk weg!

collage3.jpgConclusie
+ handig pompsysteem
+ geur
+ werkt goed, doet wat ‘ie belooft!
+ prikt niet in de ogen
+ laat geen vettig laagje achter
+ super budgetvriendelijk
+ makkelijk verkrijgbaar
+ haalt alles weg, ook gezichtsmakeup en lipstick

Eigenlijk heb ik niets negatief aan dit product op te merken, een echte budgettopper!

Prijs en verkrijgbaarheid
Bij Lidl supermarkt voor iets meer dan 1,00 euro!

7 gedachten over “oogmakeupremover van de Lidl testen!

  1. Hey romy

    Het vettig laagje dat je sols hebt is heel gezond voor de ogen (als het plantaardig is/ bv yves rocher). En voed ook de ogen .. maar ik denk wel dat ik deze ook zou kopen. Danku voor de tip

    Groetjes

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s