aanraders·nails

“Hear me roar” – nails of the month

18142872_1332240493528135_1080615549_n

 

Iets sneller dan verwacht ging ik weer langs voor een nieuw nagelsetje bij mijn nagelstyliste. Hoe dit komt en welke keuzes ik dit maal maakte, kunnen jullie hieronder verder lezen!

 

 

 

Waarom zo snel terug?
Wanneer jullie dit lezen zit ik gezellig op vakantie in warmere oorden aan het zwembad te genieten van een cocktail. De periode dat ik hier verblijf zouden mijn nageltjes op week 4 à 5 zitten, dus net een periode van wissel voor een bijwerking. Omdat ik gehoord had dat je nagels in de omstandigheden ‘zon, zee en strand’ vaak nog extra snel groeien en ik sowiesos al redelijk snel veel uitgroei heb, besloot ik om geen risico’s te nemen. Het zou enorm zonde zijn moesten ze beginnen ombuigen of afbreken vanwege bijvoorbeeld de lengte. Daarom besloot ik om enkele dagen voor m’n vertrek nog te gaan voor een nieuw setje om op safe te spelen.

Setje?
Telkens opnieuw vertel ik haar dat ik graag een rood setje wil. In alle jaren dat ik al gelnagels heb, heb ik buiten kerst nog nooit roodgelakte gelnagels gedragen… Een schande misschien?! Het is gewoon in mijn ogen zo lastig te combineren omdat je al heel erg snel een kerstachtige vibe krijgt of een gothic achtige vibe (waar uiteraard niets mis mee is, maar gewoon persoonlijk niet echt mijn ding).

Een dagje voor mijn afspraak had Faith toevallig een super tof setje gezet bij een ander klantje en ik was opslag verliefd! Na wat overleg, koos ik dan ook resoluut om met datzelfde setje de komende vier weken door te brengen.
collage.jpg
Het setje zelf had de andere klant gevonden op Pinterest en bestaat dus uit een liefelijk en zacht rozig nude kleurtje en werd afgewerkt met één van m’n favoriete dierenprints, namelijk panter- of tijgerprint. De vlekken van de print werden tenslotte ook nog ingevuld met een glittergel voor wat dimensie en die extra finishing touch! De volledige ringvinger kreeg deze print en ook de halve wijsvinger kon er niet aan ontglippen.

18143091_1332128733539311_467397901_n.jpg

Keer op keer ben ik zo tevreden over het fantastische werk dat Faith verricht, want de setjes zijn telkens opnieuw en opnieuw helemaal TOP! Je gaat absoluut nooit de deur uit met nageltjes waar je niet blij mee bent of die er niet tot de perfectie helemaal goed uit zien. Samen wordt er ook leuk gebrainstormt om te komen tot wat jij in je hoofd had, wat bij elkaar past, hoe het een geheel blijft, … Een echte aanrader!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier!

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je hier terugvinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s