aanraders·ervaring·in the spotlight

In the spotlight – Meet Matte Hughes van The Balm

18160068_1332173446868173_139714766_o

Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog eens een toppertje uit m’n stash liet shinen voor jullie omdat het helemaal G-E-W-E-L-D-I-G is. Opnieuw een product van The Balm (neen, ik word niet gesponsord – het zijn oprecht enorm fijne producten van een goed merk) deze keer, kijk maar snel mee!

Interesse in nog meer ‘in the spotlight’ producten? Kijk dan snel hier!

 

 

Wat?
Bijna elk merk heeft ze tegenwoordig wel in alle verschillende soorten, finishes, kleuren, vormen, … De befaamde en immens populaire liquid lipsticks die bij voorkeur ook nog eens mat opdrogen. Zo heeft ook The Balm, één van m’n favoriete merken een productlijn in hun assortiment.

Oorspronkelijk was de lijn gestart met 8 kleurtjes en deze werd nadien uitgebreid met nog eens extra 4 kleurtjes. Sinds kort heeft The Balm nog eens 6 tinten toegevoegd aan de reeks waardoor ‘ie nu in totaal maar liefst 18 keuzeopties heeft die variëren van donkerrood, fel roze, draagbare nudetinten tot toffe oranje en koraalkleurtjes. Kortom voor ieder wat wils!

ABC

Waarom zo goed?
Vele liquid lipsticks zijn vaak erg uitdrogend op je lippen, vervagen niet mooi tijdens het eten van een maaltijd, brokkelen af, zijn lastig bij te werken, … Deze toppertjes hebben dus van alle bovengenoemde problemen absoluut geen last! Ze drogen netjes mat en droog op, maar voelen niet extreem uitdrogend aan waardoor je ze zonder moeite een volledige dag kan dragen zonder te snakken naar je lippenbalsem.

Daarnaast gaat bijwerken super makkelijk, ook over nog resterende lipstick zonder dat het geheel zich gaat ophopen of een dik papje wordt. De lijn waar nog lipkleur zat en scheiding waar je hebt bijgewerkt is ook niet opvallend zichtbaar, het vloeit vlotjes terug in elkaar. Ze blijven verder wel redelijk goed zitten, toch is het wel aan te raden na een maaltijd om toch een bijwerksessie te houden. Ook goed om te weten is dat ze erg creamy zijn en absoluut niet plakkerig of sticky aanvoelen.18159405_1332173456868172_1331918688_o.jpgToch is voor mij het grootste voordeel van deze lippies dat ze prijs kwaliteit verhouding geweldig zijn, het kleurenaanbod en de verkrijgbaarheid is tip top in orde en vooral het feit dat ze je lippen niet ondragelijk droog maken, trekt mij over de streep!

Het enige nadeel is wel dat wanneer je de ‘stokjes’ uit de huls haalt, er enorm veel overtollig product aanhangt.

OPM: Wel hebben ze allemaal een soort van vanilleachtige muntgeur die in het begin een beetje tintelt op de lippen, maar dit trekt redelijk snel weer weg voor moest je hier niet zo van houden.

 

Kleuren in mijn stash?
Zelf ik momenteel 2 kleurtjes in m’n stash zitten en nog een aantal op de wishlist staan omdat het oprecht heel erg fijne producten zijn.
18175319_1332173470201504_470486304_o.jpg

Honest
Knipsel.PNG
Na online swatches gezien te hebben van deze prachtige lipsticks had ik een stevige voorkeur voor een aantal tinten uit de toen nog 8 kleuren. Eén van deze ‘most wanted’ op mijn lijstje was de kleur Honest. Hij valt het beste te omschrijven als een leuke koraaltint met wat oranje in. Perfect voor de lente en zomer!
collage.jpg

Committed
Knipsel.PNG
Dit is een kleurtje die al vanaf het eerste moment en de eerste swatch in de winkel heel erg hoog op de verlanglijst stond. Het is dan ook één van de meer populaire kleuren uit de lijn en was daarom steeds uitverkocht, gelukkig kon ik hem een dikke maand geleden toch bemachtigen!
collage.jpg
Het is een tof everydaykleur dat je het best kan omschrijven als ‘my lips but better’, een beetje een mauve roze tint. Je ziet wel dat je een kleurtje op hebt, toch komt het vrij natuurlijk en lekker draagbaar over. Echt een aanrader deze tint!

Prijs en verkrijgbaarheid
De liquid lipsticks van The Balm zijn verkrijgbaar bij enkele DI filialen, maar kan je ook erg makkelijk online bestellen bij Belgische of Nederlandse webshops zoals bijvoorbeeld Boozyshop, Themakeupspot of Makeupmusthaves voor ongeveer 15,00 euro per stuk.

18195378_1332173426868175_1555234444_o

Een gedachte over “In the spotlight – Meet Matte Hughes van The Balm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s