nails

Kerstklauwen – nails of the month

hoofdingHo Ho Ho, it’s that time again! Niet alleen voor de gezelligste dagen van het jaar, maar ook weer voor nieuwe bijpassende nageltjes. Benieuwd voor welk setje ik ging nog vlak voor de feestdagen? Lees dan snel verder!

Na een zoveelste keer afgezegd te worden door mijn ‘vaste’ nagelstyliste, heb ik er nu definitief voor gekozen om hier niet meer te gaan voor nageltjes. Ontzettend jammer want ik was oprecht heel erg te spreken over de prijs-kwaliteit verhouding en het eindproduct waar ik telkens mee naar huis kon voor slechts 25 euro. Helaas vind ik het nakomen van afspraken, het proces en de service ook belangrijk en wanneer je telkens je afspraak moet wijzigen of verschuiven, is dit gewoon na élke keer opnieuw echt niet fijn meer.
collage1.jpg
Bon, gelukkig kon ik last-minute één dag voor kerstavond nog terecht bij een andere nagelstyliste waar ik vanaf nu altijd zal blijven gaan. Zij heeft al regelmatig setjes gezet die jullie al hebben zien passeren op de blog en opnieuw vind ik dat ze zichzelf heeft overtroffen.

Ik wist totaal niet wat ik wilde laten zetten of welke kleur ik zou kiezen, zij stuurde me wat in de richting van rood en glitters en samen zijn we dan op het uiteindelijke design uitgekomen.
collage.jpg
Zelf ben ik van de mentaliteit dat je nooit genoeg glitter kan hebben in je leven en al zeker niet met de feestdagen in het vooruitzicht! Elke nagel bevat dus glitter, 3 nagels zijn volledig in rode glitter en 1 nagel in een prachtige goudkleurige glitter. Op de statement-nagel hebben we een effen rode kleur gezet zonder glitter, maar heeft ze wel met de hand een heel fijne en mooie sneeuwvlok gemaakt in wit. De binnenkant van de sneeuwvlok werd gekleurd in dezelfde gouden glitter en afgewerkt met een steentje in het midden.
collage.jpg
Al bij al vind ik het best nog meevallen voor zo’n heftig setje te zijn. Alles past echt heel erg goed bij elkaar en voor de feestdagen denk ik dat dit echt een perfect nagelsetje is. Heel kerstachtig vind ik met dat rode en goudkleurige plus alle glitters, I love it!

Hoe heb jij je nagels gedaan voor de eindejaarsfeestjes? 
Liefs, Romy

Dit setje werd gezet door Shauni van ‘Prettynailsandbeautybyshauni’, de Facebookpagina met allerlei foto’s en informatie kan je hier terugvinden. Haar Instagram is hier te bekijken. Wanneer je bij haar langsgaat voor je nagels, krijg je een beurtenkaartje dat telkens wordt afgestempeld. Bij de tiende beurt krijg je een korting van maar liefst 50 %!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

 

4 gedachten over “Kerstklauwen – nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s