aanraders·eerste indruk·ervaring·review·tried & tested·wat je moet weten over

Au Bain Julie privésauna – review en eerste indruk!

1

Een paar weken geleden genoten mijn vriend en ik van een ontspannend avondje bij Au Bain Julie privésauna te Zoersel. Benieuwd naar onze allereerste ervaring en indruk van deze oase van ontspanning? Lees dan snel verder!

Faciliteiten
Het is niet het allergrootste privésauna complex waar ikzelf al geweest ben, maar dat wil zeker en vast niet zeggen dat het minder waard is! Je kan er alles terugvinden dat je nodig hebt. Een afgeschermde aparte toiletruimte en een afgeschermde omkleedruimte met opvallend leuke details zoals tissues, ontschminkingsdoekjes, … Binnenin was het lekker gezellig warm met gedimde lichten, een open haard, twee hemelse relaxstoelen, een sauna, een stoombad, 2 douches met elk 2 verschillende soorten koppen waarvan je zelf de temperatuur kon regelen, een jacuzzi verdeeld in 2 ‘lig’compartementen waarbij je kon kiezen voor bubbels of iets hevigere stroom, kleurentherapie om zelf te veranderen en buiten ook nog een overdekt zwembad.

Omdat het natuurlijk al frisjes is buiten, was het buitenzwembad voor ons niet echt een meerwaarde. Desondanks het feit dat het wel verwarmd is, is het toch nog best koud en ik hou er niet zo van om onder de overdekte kap te zwemmen omdat ik snel last krijg van claustrofobie. Wel denk ik dat dit overdag en in de zomermaanden wel een toffe meerwaarde biedt om te genieten van het zwembad buiten en de bijhorende ligstoeltjes.

collage3.jpg

Opvallende pluspunten
Wat ik persoonlijk echt fantastisch vond was dat alles en dan bedoel ik ook echt alles tot in de puntjes verzorgd, proper, … en aanwezig was. Je hoeft zelf eigenlijk niets mee te brengen want badjassen, slippers en handdoeken liggen allemaal al klaar voor je. Hiervoor betaal je géén supplement of huur zoals in vele andere privésauna’s.

Ook mag je effectief tot het geboekte tijdstip genieten van alle heerlijke faciliteiten in plaats van al een kwartiertje vroeger te moeten stoppen om jezelf al terug te gaan aankleden. Hier hoeft dit niet omdat de kleedkamer afgeschermd is, kan je genieten tot het absolute einde van je geboekte uurtjes en druk je voor het omkleden op het belletje. Zo weet zij dat je je gaat aankleden en kan zij ondertussen via een aparte deur het complex al schoonmaken. Lekker handig voor haar en jij kan langer genieten, een echte win-win!

Gastvrijheid en service
Aan de telefoon tijdens het vastleggen van onze afspraak, kon ik het al horen. De dame in kwestie is echt super vriendelijk, heel enthousiast, lief en spontaan. Je voelt je meteen op je gemak en ze is heel open en gastvrij!

Bij het binnenkomen kregen wij gelijk een rondleiding doorheen het complex met hier en daar een woordje uitleg over waar je wat kan terugvinden, hoe je de lichten kon veranderen, hoe het stoombad werkt, …

collage.jpg

Een hapje en een drankje
In het complex zelf stond een kleine minibar met frisdranken, maar ook alcoholische dranken zoals bijvoorbeeld cava of champagne. Dit kon je dan zelf nemen en achteraf aan de balie afrekenen en betalen. Eten zoals een portie warme hapjes kon je makkelijk bestellen via een belletje, dit was ook echt niet duur! 8,00 euro voor ongeveer 20 hapjes zag ik, zelf hebben we deze wel niet besteld omdat we nog maar net voor de sauna op restaurant waren geweest.

Wel dronken we iets fris, wat wel zo aangenaam is na een saunasessie. Eén ice tea green kwam maar op 1,70 euro dus opnieuw heel betaalbaar. Het is echt fijn om te merken dat er niet ‘geprofiteerd’ wordt van het prijzig maken van drankjes want als sauna zijnde weet je gewoon dat mensen sowieso iets te drinken gaan nemen en dan merk je wel vaak dat hier ‘misbruik’ van gemaakt wordt door hogere prijsjes.

Conclusie
Wij hebben een hele fijne eerste ervaring gehad met Au Bain Julie en zouden hier zeker en vast nog eens terugkomen. Ook kan ik jullie deze privésauna ook zeker en vast aanbevelen, op alle vlakken gewoon helemaal top. Om te genieten, te relaxen, te ontspannen en helemaal zen naar huis te keren is dit echt the place to be!

 

Prijs en reserveren
Zelf had ik gereserveerd via de website www.relaxy.be en dit is een website waar je ‘last-minute’ sauna, wellness, … kan boeken. De prijs voor 2 uur privésauna was 100,00 euro exclusief eventuele extra’s zoals een drankje of een hapje ter plaatse.

Ontbijten, je verjaardag vieren of genieten van tapas het is allemaal mogelijk bij Au Bain Julie. Wil je graag iemand anders verrassen met een verwenmomentje? Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar!
Informatie en gegevens
De website van Au Bain Julie kan je hier vinden, de Facebookpagina hier.

Au Bain Julie
Krekelenberg 47
2980 Zoersel
04 91 23 30 01

collage2.jpg

Copyright – alle foto’s in dit artikel zijn niet door mezelf genomen en behoren allemaal tot de website van aubainjulie.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s