aanraders·ervaring·review·tried & tested

LA Girl shady slim brow pencil ‘brunette’

Dat wenkbrauwen je hele gezicht vormen en je meteen heel wat meer expressie geven, hoef ik sommigen onder jullie vast niet meer te vertellen. Mijn standaard antwoord op de vraag “zonder welk make-up product kan je echt niet?” is dan ook steevast ‘iets voor de wenkbrauwen!’. Naast mijn geliefde pomade probeerde ik ook nog eens een potloodje uit, ditmaal van LA Girl.

Wat en verpakking
Een wenkbrauwpotloodje bestaat natuurlijk al jaren en is geen rocket science: je kleurt basicly binnen de lijntjes van je eigen wenkbrauwen om deze wat voller, scherper of net wat afgeronder te maken. Je kan gaan voor de look die jij zelf het mooiste het vindt en dit door harder of zachter op je potlood te drukken.

Het fijne aan dit specifieke potloodje van LA Girl is dat het niet geslepen hoeft te worden (het draait namelijk uit) én dat je aan de andere zijde een spoolie ofwel wenkbrauwkammetje hebt. Dit vind ik sowieso een must en dus super handig om zowel voor, tijdens als na het een bijtekenen van de wenkbrauwen af en toe de haartjes eens in model te borstelen.

Ik nam de kleur ‘brunette’ en het product bevat 0,08 gram.

Let’s test!
Op onderstaande foto’s kan je zien dat ik het potloodje zowel gebruikte voor meer afgelijnde wenkbrauwen als een keer wat meer natuurlijke (voor mijn doen dan toch) wenkies. Beide kunnen dus prima en dit omdat het potloodje zeer precies in gebruik is. Let op, draai zeker niet te veel product uit, want dan kan het snel afbreken en ben je meteen veel kwijt.

Voordeel, van zodra je potlood op is en je een nieuw koopt, heb je er gelijk ook een nieuwe en vooral propere spoolie bij. Zo heb je geen gedoe van telkens een nieuw borsteltje te kopen of proberen je borsteltje schoon te maken.

Het product bleef de hele dag prima op zijn plek zitten en verschoof, zelfs met mijn wat vettere huid niet, top!

Conclusie
Het enige minpuntje dat ik kan opsommen voor dit potloodje is dat het snel opgeraakt, maar dit is over het algemeen wel met wenkbrauwpotloden van eender welk merk en gezien het prijskaartje is dit zeker iets waar ik me kan overzetten.

Daarnaast is het wel zo dat je dit product alleen online kan verkrijgen wat vaak zorgt voor bijkomende verzendkosten die natuurlijk de prijs van je potlood de hoogte in jagen. Moest het makkelijker te verkrijgen zijn bv. bij een drogisterij als Kruidvat zou ik het veel makkelijker opnieuw aanschaffen en zeker opnieuw gebruiken want ik ben fan!

Prijs en verkrijgbaarheid
Zelf bestelde ik mijn potloodje eens bij een bestelling op BeautyBay waar het rond de 6,00 euro kost. Wie wat rondkijkt, kan het ook vinden bij andere websites zoals Lashaddict of Boozyshop voor een evenwaardige prijs van 5,00 euro.

Er zijn minstens 10 verschillende tinten te vinden, voor ieder zit er dus sowieso iets tussen.

Wat gebruiken jullie het liefste voor je wenkbrauwen?

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s