aanraders·eerste indruk·review·tried & tested

Mac lipstick ‘Twig’ satin finish review

Nu de mondkapjes al even (voorgoed?) verleden tijd zijn in het grootste deel van ons dagdagelijkse leven, ging ik volop experimenteren met allerlei lipsticks en kleuren die al enige tijd in de kast waren blijven liggen. Waaronder deze satin lipstick van Mac in de kleur ‘Twig’.

Net als alle lipsticks van Mac komt ook ‘Twig’ in de gekende kartonnen verpakking en de iconische huls. De geur is dezelfde als bij alle andere lipsticks van Mac.

Als ik op het eerste gezicht naar de lipstick kijk, ziet deze er erg roze, maar toch een beetje donker uit. Op de website van Mac zie ik dat ze de kleur zelf omschrijven als een ‘zacht gedempt bruin-roze’, nou nagels en koppen zou ik zeggen. De finish is satin wat wil zeggen dat deze niet heel erg glanzend is, maar ook niet volledig mat. Een beetje tussen de twee in zeg maar.

Op de swatch ziet deze er best roze uit, maar op de lippen zie je toch meer dat dusty naar voren komen. Zelf vind ik de lipstick wel wat naar de koele kant neigen, maar afhankelijk van hoe je hem combineert met een warme ooglook/blush/kledij is hij wel minder koel en meer roze. In mijn ogen dus een perfecte kleur om met zowat alles in je make-up stash en garderobe te matchen, een prachtige kleur voor alle dagen!

Net als vele (Mac) lipsticks is dit een lipstick en kleur die na enkele drankjes en zeker na een maaltijd opnieuw aangebracht dient te worden. Voor mij is dit niet echt een issue of groot nadeel, zeker niet met zulke makkelijke kleurtinten.

Je kan de lipstick kopen onder andere bij Mac, maar ook bij Douglas of zelfs bij Zalando. Je hebt een full-size voor 21,00 euro en een mini variant voor 13,50 euro. Het voordeel van de lipstick ergens anders te kopen is dat bv. Douglas of Zalando wel vaak kortingen aanbieden (ook geldig op Mac producten) en je de lipstick vast kan scoren aan een lager prijsje!

Vergeet zeker niet de ‘back to Mac’ actie te checken die sinds kort ook in België geldig is. Je krijgt bij het inleveren van 6 lege of oude Mac producten een gratis lipstick naar keuze.

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s