nails

Nails of the month – Unicorn Dream

3.PNGHet is weer zover, er is een opnieuw een maand gepasseerd en dit wil zeggen dat het tijd is voor een nieuw nagelsetje!

Zoals iedere vier weken had ik weer aardig wat uitgroei van mijn nageltjes en was ik maar al te blij dat er een stukje van afkon en ik een wat frisser kleurtje kon kiezen, het wordt tenslotte al wat zonniger buiten. Maart is daarnaast ook de maand waarin ik jarig ben, dus wilde ik graag een super girly nagelsetje met pareltjes, frulletjes, glittertjes en noem maar op!

Opnieuw had ik niet echt vooraf een ideetje, maar wist ik wel dat ik waarschijnlijk voor een roze tint zou kiezen. Omdat Faith (de nagelstyliste) altijd met de nieuwste trends mee is en zichzelf pusht om altijd verder te gaan en te innoveren, kwam ze opnieuw met iets super leuks af. Je nagel in de vorm van een eenhoorn?!collage1.jpgBron: Pinterest

Dit leek me zo ontzettend tof en uniek dat ik besloot om ervoor te gaan. Nadat ik een roze kleurtje gekozen had en vertelde over het concept dat ik voor ogen had, ging ze aan de slag. We besloten dat de kleur mooi te combineren was met een gouden glittertint en klassieke pareltjes. Zoals altijd willen we graag wat experimenteren en zorgen voor variatie waarbij we tegelijkertijd voor ogen houden dat alles toch bij elkaar past zonder over the top te zijn.collage.jpg

De unicorn hoorn is natuurlijk het mooiste wanneer je nagels in een puntvorm gevijld zijn en hierover bracht ze nog een ‘doorzichtig’ pearly pigmentje aan voor die extra touch en glans. Op de pink en duim kozen voor een ombré effect met de gouden glitter, de pareltjes kwamen op de middenvinger terecht en last but not least een geometrisch design op de wijsvinger door middel van striping tape en dezelfde gouden glitter.

Zelf ben ik heel erg blij met het setje waarmee ik deze maand zal doorbrengen, het is echt een super toffe roze kleur en het geheel vormt echt een leuk girly setje samen. Weeral dikke chapeau voor Faith, haar creativiteit en vooral oneindige geduld!

Nog benieuwd naar vorige nagelsetjes? Check ze hier!

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je hier terugvinden.

Wat vinden jullie van zo’n eenhoorn op je nagel?

Een gedachte over “Nails of the month – Unicorn Dream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s