aanraders·collectie·ervaring·review

5x toppers onder de 5 euro! – Catrice editie

Knipsel.PNGCatrice is een tof merk met leuke producten in trendy verpakkingen en dat alles nog eens aan een budgetvriendelijk prijsje! Het is al jaren één van m’n favoriete merken uit de drogisterij en daarom leek het me wel de moeite om vandaag 5 absolute toppertjes uit hun assortiment aan jullie voor te stellen.

 1. Wenkbrauwpotloodje
  De Catrice Eye Brow Stylist in de kleur 030 ‘Brown-N-Eyed Peas’ is al vanaf ik begon met het bijtekenen en inkleuren van m’n wenkbrauwen een onvervangbare favoriet. Het is het eerste en enigste product dat ik ooit heb gebruikt voor de wenkbrauwen, de kleur is perfect voor mijn haarkleur. Niet te donker, niet te licht en vooral ook niet te warm van ondertoon.

  Het is een potloodje wat ervoor zorgt dat je makkelijk gewoon de vorm van je eigen wenkbrauwen kan invullen zonder al te veel poes pas. Extra fijn vind ik dat er aan het andere uiteinde een ‘spoelie’ zit waarmee je door je wenkbrauwen kan kammen zowel voor, tijdens als na het aanbrengen van het kleurtje.
  Prijs: +/- 2,60 euro

   

 1. Oogschaduwbasis
  De prime and fine eyeshadowbase hebben jullie als je mijn fototutorials volgt al meermaals de revue zien passeren. Dit is dan ook mijn go to primer voor de oogleden alvorens aan de slag te gaan met diverse kleurtjes om een ooglook te creëren. Zo blijven de oogschaduwkleurtjes veel langer zitten en pakken ze ook wat beter op je lid.
  2.PNG

  Er zijn diverse varianten beschikbaar namelijk een huidskleurige (gebruik ik), een witte voor een oplichtend effect en een donkere voor smokey eyes.
  Prijs: +/- 3,60 euro

   

 2. Lipsticks
  Catrice heeft een zeer uitgebreide lipsticklijn met verschillende soorten, hulsen, finishes, kleuren, … Gaande van lipglosses tot liquid lipsticks. De meest bekende zijn waarschijnlijk ongetwijfeld de Ultimate Colour lipsticks, deze zijn in ontelbare kleuren verkrijgbaar. Soms zijn ze matte, maar meestal hebben ze een creamy finish. Hierdoor voelen ze ook heel zacht aan op de lippen, je moet ze wel regelmatig eventjes bijwerken.
  3.jpg
  Zelf heb ik 7 kleurtjes in m’n stash van deze lijn, maar ook van de Ultimate Stay collectie heb ik ééntje in huis. Deze blijven iets langer en beter zitten en brengen ook heel erg fijn aan! Het aanbod aan kleurtjes wijzigt regelmatig, dus je zal mogelijks een kleurtje op de foto zien die helaas niet meer verkrijgbaar is nu.
  Prijs: +/- 4,00 euro

 

 1. Blush
  De Illuminating Blush van Catrice in de kleur ‘010 I Am Nuts About You’ is een echte aanrader voor wie een héél subtiel en vooral neutraal kleurtje op z’n wangen wil. Het is niet overwegend koel of warm, noch erg paarse of roze.
  4.jpgDe kleur is echt heel zacht en heeft een subtiel glansje. Voornamelijk heftige looks combineer ik met deze blush omdat ‘ie eigenlijk overal bijpast en niet overheersend is.
  Prijs: +/- 4,00 euro

 

 1. Gezichtspoeder
  Dagdagelijks gebruik ik het Prime and Fine Translucent Mattifying Waterproof Powder om mijn volledige basis (foundation en concealer) grondig mee ‘vast te zetten’ door m’n gezicht hiermee goed af te poederen. Zo blijft niet alleen alles ietsjes langer zitten, ook wordt de hele boel meteen gematteerd. Dit vind ik met mijn gemengde tot vette huid toch wel echt een must!
  collage.jpg
  Essence heeft ook een ‘wit’ settingpoeder in het assortiment zitten dat nog net een tikje goedkoper is. Deze heb ik ook al een paar keer gebruikt, toch moet ik zeggen dat ik deze van Catrice persoonlijk net wat fijner vindt. Ook heb ik het gevoel dat deze wat langer meegaat, heel raar!
  Prijs: +/- 5,00 euro

Verder gebruik ik nog heel wat andere producten van Catrice, waaronder een matte foundation. Deze vind ik ook heel erg fijn, maar valt helaas niet onder de prijsklasse ‘maximum 5 euro’. Daarnaast heb ik nog enkele oogschaduws uit de velvet matte en de liquid metal collectie. Die heb ik niet meer heb teruggevonden en vrees dus dat deze uit het assortiment zijn. Moest je ze toch nog tegenkomen, zou ik je zeker aanraden om ze mee naar huis te nemen!

Heb jij veel van Catrice in je stash?
Wat is jouw favoriete product van Catrice? Nog aanraders die ik eens moet testen?

Een gedachte over “5x toppers onder de 5 euro! – Catrice editie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s