nails

Nails of the month – baby blue marble

Van mijn babyroze eenhoorn nageltjes was ik echt super tevreden, maar helaas was het na vier weken weer tijd om byebye te zeggen en hello to the new ones!

Deze keer heb ik ze echt een pakje korter laten doen dan alle andere keren, of dit denk ik toch haha. Graag had ik een rood kleurtje gekozen, maar omdat ik er verder niet uitgeraakte over welke nail art of extraatjes ik erbij wilde combineren, ben ik dan maar totaal een andere weg ingeslagen…

Ik koos voor een lichtblauw tintje dat we zelf gemengd hadden doormiddel van een wit/blauw en een iets feller lichtblauw om zo de kleur te creëren die ik voor ogen had. Dit hebben we dan nog gecombineerd met een zilver glitternagel als statement. Om dit zilver toch nog terug te laten komen in het geheel setje, hebben we gekozen voor een ombre glitter op de duimnagel. collage.jpgUiteraard kon een nagel met nailart niet ontbreken en deze keer koos ik voor een toffe marble / marmere print. Het witte vond ik wel goed passen bij het zilvere en het lichtblauwe. Zelf vind ik dit setje erg tof voor deze tijd van het jaar, zeker omdat het dankzij de lichtere kleuren al een tof voorproefje is van de zomerse tinten voor binnenkort!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier!

 

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je hier terugvinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s