eerste indruk·ervaring·review

LUSH ‘Ups-A-Daisy’ bath bomb – review

 

collage.jpg
Over Lush
Heel erg kort zouden we Lush kunnen omschrijven als een merk dat verse en handgemaakte producten verkoopt in het genre van cosmetica, maar voornamelijk douche- en badspulletjes. Een aantal zaken zitten vast in hun assortiment, een heel aantal andere producten zijn eerder seizoensgebonden of komen tijdelijk uit voor bepaalde thema’s zoals Pasen, Kerst, … Daarnaast zijn ze ook heel erg maatschappelijk bewust waarbij ze dus rekening houden met milieu, dieren, … Dit kan je terugvinden in bijvoorbeeld hun ingrediënten, de verpakkingen, … 17887058_1317279591690892_1129209376_o.jpg
TIP: Bij het inleveren van 5 lege full-size zwarte potjes die zij recycleren, krijg je een vers gezichtsmaskertje in de plaats.

Wat?
collage.jpg
Deze bruisbal komt uit de Moederdagcollectie van Lush en heeft 2 verschillende kanten met super toffe en felle kleurtjes, dat belooft voor in bad! Volgens wat ik kan terugvinden op de verpakking en de website zou de geur overeenkomen met rozen en sinaasappel. Daarnaast zou deze bath bomb een ontstekingsremmende, verkwikkende en herstellende werking hebben.

In bad?
collagebad1
De bath bomb begon meteen stevig te bruisen in bad en hierdoor kwamen alle toffe kleurtjes, geurtjes en oliën vrij Z-A-L-I-G! Wanneer ‘ie helemaal opgelost is blijft er alleen de oranje kleur over en was voornamelijk de geur van sinaasappel waarneembaar en overheersend. De rozen en het rozehout kon ik minder makkelijk plaatsen, maar voegen toch subtiel iets extra toe. Terwijl je in bad zit en aan het genieten bent van de kleuren en geuren, voel je meteen dat je huid super zacht is!
collagebad2

Huid nadien?
Achteraf gezien ben ik niet mega enthousiast over deze bruisbal, zeker in vergelijking met andere producten die ik al eerder van hen heb getest waarbij vaak de geur, de glitters, de hydratatie, … toch veel langer blijft ‘nahangen’ op je huidje. Als je echt goed ruikt, dan kan je de geur nog wel herkennen. Verder voelt de huid wel relatief zacht aan, maar niet extreem.

Conclusie
Enorm tof voor in bad zelf om te ontspannen en ervan te genieten. Nadien merk je er niet meer zo heel veel van.

Prijs en verkrijgbaarheid
Te koop in de Lush winkels en online voor 4,95 euro.

Een gedachte over “LUSH ‘Ups-A-Daisy’ bath bomb – review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s