nails

Roly Poly nail art met zeemeerminallures?! – Nails of the month

11Enkele dagen geleden heb ik met spijt afscheid genomen van m’n vorige nagelsetje waar ik helemaal verliefd op was. Nou ja goed, was het lekker tijd voor weer iets anders en dit keer ging ik voor een super fel zomers setje dat zo recht uit de zee zou kunnen komen!

Na het babyroze tintje van vorige maand, wilde ik niet opnieuw gaan voor een roze/rood tint of bijvoorbeeld fushia en dergelijken omdat het toch allemaal een beetje in dezelfde kleurenfamilie zit. Ook paars (één van m’n favo tinten) vond ik wat te close bij roze liggen, daarom besloot ik het roer volledig om te gooien en m’n blik te verruimen naar de groene en blauwe kleurtjes.

Al snel besloot ik te gaan voor een licht appelblauwzeegroen kleurtje dat niet helemaal pastel is zoals bijvoorbeeld mintgroen, maar ook niet heel fel van pigmentatie was. Hoe ik het wilde combineren met nail art voor een extra touch wist ik nog totaal niet… Gelukkig wist Faith de nagelstyliste wél raad.

18838325_1361132010638983_1874149385_o.jpg

Omdat zij zelf ook heel wat setjes zet en weet wat ze juist allemaal in huis heeft op het gebied van nail art, toffe decospulletjes etc kwam zij met het idee om de zogenaamde Roly Poly’s te gebruiken in diverse blauwtinten zodat het geheel iets anders heeft, maar toch past bij de kleur van de nageltjes. Het lijken net kleine pailletten onder water die schitteren in diverse tinten naarmate je je vingers beweegt, heel mooi!

collage.jpg

Een nagelsetje (lees: leven) zonder glitter is bijna onmogelijk dus brachten we nog een prachtige appelblauwzeegroene glitter aan die perfect past bij de nagelkleur, maar een tikje donkerder is. Enerzijds brachten we hiermee een ombré aan en de duim besloten we van een volledige laag glitter te voorzien. Instant zeemeerminfeeling? Reken maar van yes!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je hier terugvinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s