collectie·eerste indruk·shoplog

Boozyshop shoplog!

18946874_1365538376865013_19148759_o
Eén van mijn favoriete webshops op het gebied van makeup deed een tijdje geleden een mega actie op hun eigen huismerk assortiment aan kwasten. Er was maar liefst 50 % korting op ALLE kwasten, sponsjes en kwastensets van hun eigen merk ‘Boozycosmetics’ of ‘Boozybrushes’. De perfecte timing als je het mij vraagt om wat toffe spulletjes in te slaan. De set die ik onder andere bestelde kost normaal gezien al meer dan het totaal dat ik nu betaalde voor al mijn spulletjes samen, van een deal gesproken!

 

 

 

Wat?
5 pc Mermaid Makeup Brush Set

7.PNGcollage.jpg
Wauw deze set stak al zolang mijn ogen uit dat ik voor dit spotprijsje niet langer kon weerstaan en deze als eerste meteen in m’n mandje mikte! Het is niet zo zeer dat ik de kwasten ‘nodig’ had, maar ik had ze toch nodig haha … Waarschijnlijk was het de fantastische combinatie van het zeemeerminhandvat en de paarse ombré haren die ervoor zorgden dat ik voor de bijl ging. Of ik deze kwasten fijn vind? Binnenkort komt er van deze volledige set nog een uitgebreide review online! Leuk weetje, deze set kwam in een mooi wit tasje.

Prijs: 13,75 euro
Normale prijs: 27,49 euro
zelf bestellen kan hier

Unicorn Flat Contour Brush
collage.jpgUrgh jaa wat kan ik zeggen? Na de zeemeerminkwasten kon een eenhoornvariant er ook wel bij zeker? Tjaa …
Van deze lijn zijn er ook sets verkrijgbaar (voor het gezicht, voor de ogen en een set voor zowel ogen als gezicht), maar aangezien ik enorm veel goede kwasten heb en al een set in m’n mandje had, leek het me veiliger om de portomoneeschade in te perken en slechts één unicorn kwast zorgvuldig uit te kiezen.

Een vorm als deze had ik absoluut nog niet in huis en is naar het schijnt handig voor het aanbrengen van een zeer strakke contourlijn onder je jukbeenderen. Persoonlijk ben ik hier niet zo’n fan van en toen bedacht ik me dat het ook wel een perfecte kwast kon zijn om te ‘baken’ ofwel een dikke laag los poeder aan te brengen onder je bronzer en contour om deze op te schonen. Voorheen deed ik dit altijd met mijn makeupspons, maar omdat ik deze al reeds telkens gebruik voor vloeibare producten zoals concealer vond ik het niet heel erg fijn om deze dan ook af en toe in contact te brengen met poeder. Vanaf nu is dit dus niet meer nodig en kan ik ongestoord ‘baken’ met een aparte kwast!

Prijs: 3,99 euro
Normale prijs: 7,99 euro
kan je hier zelf kopen

Rose Gold Boozybrush 6600 Precision Fluffy Blender
collage.jpg
Een precieze blender voor het fijnere werk in de arcadeboog of zogenaamde crease stond al langer op m’n verlanglijstje en ik kan je al verklappen, ben super blij met deze aankoop! Het is echt een klein en fijn kwastje dat toch fluffy is zodat het erg mooi kan blenden. Een toppertje voor het iets preciezere werk dat niet geschikt is voor de grotere bledingkwasten. Voorlopig maakte ik er alvast een cut crease mee en hiervoor vond ik deze kwast helemaal geweldig! Nu ik enkele kwasten heb uit de rose gold lijn van Boozybrushes, kan ik je deze wel aanraden. De haren zijn echt prima, de kwasten werken goed, wassen levert geen problemen op, product opnemen gaat makkelijk en aanbrengen ook.

Prijs: 1,99
Normale prijs: 3,99 euro
in je eigen winkelmandje stoppen kan via deze link


Eerste indruk?
Dit was niet m’n allereerste ervaring met Boozyshop en ook niet met hun kwasten. Ongeveer een halfjaartje geleden bestelde ik reeds de Rose Gold 7 pc Starter Eye Set voor de verjaardag van m’n jongere zus om haar cadeau te doen. Zij was hier heel erg tevreden over en zelf had ik toen één kwastje uit deze set los besteld voor eigen gebruik. Ook over dit kwastje ben ik tot op de dag van vandaag alleen maar positief en pak ik er zo goed als altijd bij.

Op het gebied van uiterlijk kan ik zeker en vast niet klagen! De kwasten zien er zowel met hun mermaid, unicorn of roségouden handvat allemaal prachtig uit en ze staan dan ook beeldig in je makeupstash. Natuurlijk zoals ze zeggen ‘van een schoon tafel kan je niet eten’, zegt dit niets over de kwaliteit en werking van de kwasten zelf.

Mijn eerste korte indruk van de kwasten is op zich positief, toch zal ik ze nog wat verder moeten gebruiken en eens wassen om een volledig correct beeld te krijgen.
Uiteraard zal ik deze kwasten nog uitgebreid gaan testen en van de Mermaid set komt er sowieso een review online. Indien je toch ook graag van één van de andere kwasten een review wil, laat het dan zeker weten in de reacties!

Verkrijgbaarheid
alle bovenstaande artikelen zijn te koop via Boozyshop.be of Boozyshop.nl

Een gedachte over “Boozyshop shoplog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s