aanraders·collectie·eerste indruk·ervaring·review·shoplog

Bestelling en ervaring met “evoilà” – unieke gifts!

hoofding

Vandaag laat ik jullie kennismaken met een super tof  merk waar ik zelf ook een bestelling heb geplaatst. Zo zal ik jullie wat meer vertellen over het concept, welke pareltjes er allemaal te vinden zijn, wat ik zelf gekocht had, … Lees maar snel verder!

Over evoilà
Eva Van Emelen is het geniale brein achter evoilà. Het is een fantastisch geheel van zelfgemaakte artikelen in alle bedenkbare vormen, maten en kleuren!

collage4

De verschillende producten die ze aanbiedt zijn werkelijk eindeloos. Je kan het zo gek niet bedenken of Eva kan het maken! Je vindt er onder andere lappendekentjes, shopperbags, toiletzakjes, pennenzakjes, laptophoesjes, tabletcases, … en dit alles volledig home- & handmade.

collage1

Het beste van alles is dat het allemaal lekker uniek en persoonlijk is. Je kan helemaal zelf kiezen voor welk design, stofje of motiefje je gaat. Daarnaast is er ook de optie voor nog een extra touch door het bijvoegen van een naam’kaartje’.

collage3

Er zijn voorgemaakte items verkrijgbaar en je kan absoluut iets bestellen dat je op foto zag, maar het doorgeven van eigen afmetingen en maten maakt het helemaal geweldig. Zo moet je niet langer bijvoorbeeld eindeloos lang zoeken naar die ene perfect geschikte hoes die toevallig hopelijk zal passen rond je laptop. Ook je kleurenvoorkeuren opgeven en extraatjes toevoegen zoals een rits of ‘flosje’, het kan allemaal en dit voor redelijk voordelige prijsjes!

collage2
Bron alle bovenstaande foto’s: evoilà

Als laatste kaart ik nog even de houseparty’s aan, je kan als gastvrouw dan een gezellige brunch/middag/avond organiseren met je familie, vrienden, buren, … waarbij je zorgt voor de nodige knabbel en Eva doet de babbel waarbij ze haar spulletjes tentoonstelt.

Mijn bestelling
De Facebookpagina van evoilà volgde ik al een tijdje en toen ik de super toffe juffen pennenzakjes zag passeren leek me dit wel het I-D-E-A-L-E verjaardagscadeautje voor één van m’n beste vriendinnen. Aangezien ze eind mei verjaart en ook zo goed als binnen een klein maandje afstudeert in dezelfde studierichting (leerkracht secundair onderwijs), leek me een gepersonaliseerde pennenzak wel een schattige én handige gift!

collage.jpg

eigen.PNG

Een stofje kiezen dat iemand anders even graag ziet en ook mooi vindt is niet altijd even simpel en toen ik de keuzenopties bekeek, maakte dit het er zeker en vast niet gemakkelijker op. Zelf koos ik voor een bloemenmotief in een bordeaux stofje. De rits en voering zijn dan weer lekker fris lichtblauw en deze tint steekt goed af tegen de donkerdere stof. Het geheel vind ik echt goed bij elkaar passen en het is een prachtig zakje geworden dat heel kwaliteitsvol aanvoelt!

collage

In het midden aan de onderzijde heeft het zakje een ‘vouwlijn’, waardoor het redelijk dun en smal is wanneer er weinig in zit. Dit is natuurlijk heel handig in bijvoorbeeld je handtas of rugzakje, toch kan het ook breder uitgezet worden als je de lijn ‘platdrukt’. Dit gebeurt als er wat meer in de pennenzak steekt. Hierdoor is het een enerzijds compact model, waar je toch redelijk wat spulletjes in kwijt kan.

collage.jpg

Binnenin stak ik bij wijze van leutigheid nog een rode balpen (#leerkrachtzijn) en het visitekaartje van evoilà. Op het tasje zelf liet ik “Mevrouw Aerts” borduren zodat het een tof en uniek cadeau werd, waar ze hopelijk nog vele jaren in het onderwijs geniet van zal hebben!

Prijs en verkrijgbaarheid
De prijzen variëren en zijn bijgevolg dus enorm uiteenlopend. Het hangt natuurlijk af van wat je wil bestellen, het is logisch dat je voor een grotere tas uiteraard meer zal betalen dan voor bijvoorbeeld een pennenzakje.

Zoals hierboven al vermeldt is het assortiment echt mega uitgebreid en er is ontzettend veel mogelijk. Voor meer info en al je vragen kan je zeker terecht op de Facebookpagina en de Instagrampagina, je kan Eva zelf zeker en vast een berichtje sturen zonder enige verplichtingen indien je graag wat wil informeren naar verzendingsmogelijkheden, motiefjes, materialen, prijsjes, artikelen, cadeau ideetjes, …

Een deel van haar collectie zou te koop zijn bij “Atmosfeare’”in Lier.

collage1.jpg

Een gedachte over “Bestelling en ervaring met “evoilà” – unieke gifts!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s