aanraders·ervaring·review·shoplog

Tweede bestelling ‘evoilà’ – nieuw uniek pennenzakje!

hoofding
Ongeveer een jaartje geleden bestelde ik mijn allereerste item bij ‘evoilà’ en hier was ik ontzettend enthousiast over! Deze keer besloot ik mezelf eens een pleziertje te gunnen en iets leuks uit te kiezen, benieuwd wat ik kocht en wat ik ervan vind? Lees dan zeker verder…

Kort over evoilà
Eva Van Emelen is het geniale brein achter evoilà. Het is een fantastisch geheel van zelfgemaakte artikelen in alle bedenkbare vormen, maten en kleuren! De verschillende producten die ze aanbiedt zijn werkelijk eindeloos. Je kan het zo gek niet bedenken of Eva kan het maken! Je vindt er onder andere lappendekentjes, shopperbags, toiletzakjes, pennenzakjes, laptophoesjes, tabletcases, … en dit alles volledig home- & handmade.

Er zijn voorgemaakte items te koop, maar je kan ook zelf eigen afmetingen doorgeven en van nul iets zelf met haar bedenken en laten maken. Zo vind je altijd iets dat perfect past of helemaal jouw smaak is.

Wil je graag meer uitgebreide uitleg over evoilà met toffe voorbeeldfoto’s van wat ze allemaal aanbieden? Check dan zeker het vorige artikel hier.

Mijn bestelling
collageverpakking.jpg
Als student zijnde gebruik ik (ja nog steeds) een pennenzakje, maar mijne was niet meer om aan te zien en ik wilde heel erg graag een nieuwe. Nu denk je misschien goh het is je laatste jaar, who cares die laatste maanden met dat versleten pennenzakje, maar als leerkracht in spé zal ik waarschijnlijk nog pennenzakjes gebruiken voor de rest van mijn leven dus had ik een mooi excuus om te investeren in een nieuw exemplaar.

Via de Instagrampagina had ik al een tijdje mijn oog op een basic zwart tasje met drie verschillende ‘printjes’ die toch een leuk geheel vormde. Nadat ik centjes had gekregen voor mijn verjaardag, leek het me wel tof om met een groot deel van het geld toch echt wat cadeautjes te kopen die op mijn wishlist stonden en niet gewoon alles opzij te zetten en te sparen.
collage.jpg
Toen heb ik Eva gecontacteerd met de foto dat ik zo’n tasje wilde en de afmetingen doorgegeven (ik wilde heel erg graag dat er zeker een geodriehoek vlotjes in paste). Toevallig had ze deze nog op voorraad liggen en kon ik het bij haar gaan ophalen.

In mijn tasje geraakt verrassend genoeg best veel in. Ik heb er 2 balpennen, een gom, een usb-stickje, een potlood, een markeerstift, een lijmstift, een schaar, een correctie-roller, een grote slijper, een geodriehoek en (uiteraard) een labello – #verslaafd –  inzitten (jep, dit alles in een relatief klein en dun zakje).

Conclusie
Momenteel gebruik ik het tasje al een aantal weken en ben ik super tevreden van mijn aankoop. Het is echt een basic, toch speciaal en relatief uniek pennenzakje van goede kwaliteit. Voorlopig nog niets op aan te merken, de rits gaat prima en vlotjes en het materiaal is nog niet beschadigd. Ook heel fijn vind ik dat er binnenin een zachte zwarte stof zit, zo is het toch niet te stroef en laten we eerlijk zijn een pennenzakje wordt wel snel viezig, maar door de zwarte binnenkant ga je dit niet zo snel zien. Volgens mij ga ik hier nog ontzettend veel jaren in het onderwijs plezier van hebben!

Prijs en verkrijgbaarheid
De prijzen variëren en zijn bijgevolg dus enorm uiteenlopend. Het hangt natuurlijk af van wat je wil bestellen, het is logisch dat je voor een grotere tas uiteraard meer zal betalen dan voor bijvoorbeeld een pennenzakje.

Zoals hierboven al vermeld, is het assortiment echt mega uitgebreid en er is ontzettend veel mogelijk. Voor meer info en al je vragen kan je zeker terecht op de Facebookpagina en de Instagrampagina, je kan Eva zelf zeker en vast een berichtje sturen zonder enige verplichtingen indien je graag wat wil informeren naar verzendingsmogelijkheden, motiefjes, materialen, prijsjes, artikelen, cadeau ideetjes, …

Een deel van haar collectie zou te koop zijn bij “Atmosfeare’”in Lier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s