nails

I’m a Barbie girl in the Barbie world… – Nails of the month

Knipsel
Urgh met heel veel spijt was de maand voorbij gevlogen en moest ik toegegeven toch wel met een beetje pijn in het hart afscheid nemen van m’n geliefde Bellini inspired nageltjes. Dit setje vond ik echt zoooo ontzettend mooi! Toch was het weer eens dringend tijd voor een nieuw setje gezien de enorme uitgroei en lengte van mijn nagels. Benieuwd of het nog zomerse kon dan de vorige set? Lees dan snel verder!

Tijdens mijn vorige afspraak had ik m’n oog al laten vallen op een specifieke kleur, namelijk fel neon roze. Toch heeft toen de rosé tint me over de streep getrokken omdat die al erg lang op m’n ideeënlijstje stond, maar deze maand was het dan eindelijk de beurt aan een super in the face kleurtje.
Collage van een nagelstyliste die de nagels in vorm vijlt en drie potjes met gellak waarvan 1 met kleur (neonroze) en 2 met glitter
Rechts: 3 potjes die ik graag wilde combineren, uiteindelijk heb ik het uiterst rechtse potje niet gebruikt vanwege een te grove glitter

Er waren 3 fluo roze kleuren om uit te kiezen, die toch elk wel wat verschil hadden. Uiteindelijk koos ik voor een neon roze die een speciale schijn heeft zodat het een beetje ‘holografisch’ lijkt. Omdat de kleur al redelijk heftig is en ik niet nog meer over the top wou gaan, besloot ik de rest van extraatjes en nail art simpel te houden.

Toch kan glitter nooit, maar dan ook echt wel nooit ontbreken dus moesten er maar liefst twee nagels aan geloven. Zij kregen een fijne glitter die naargelang het licht wisselt tussen wat geel, oranje, groen, roze, … Echt een leuke subtiele glitter die eigenlijk alle typische fluo tinten in elkaar heeft. Zo past hij ook nog mooi bij de neon roze kleur van de nagels en geeft hij de set toch dat extraatje zonder té te zijn.

Collage van 3 foto's waarop een set gelangels te zien is op een roze fluffy ondergrond, verschillende poses van de handen met de fluoroze nagels en glitterIn totaal doet de set van deze maand me best wel hard terugdenken aan het setje van vorige maand, maar dan alleen in het fluo roze. Alle nagels zijn mooi gedekt met de roze kleur die zelf een speciale glans/schijn er door heen heeft die een beetje blauwige/paars is waardoor ‘ie opnieuw een soort van duochrome effect geeft. Ook zijn net zoals vorige maand de ringvinger en middenvinger afgewerkt met een leuke, maar toch subtiele glitterlak.Collage van 3 foto's waarop een set gelangels te zien is op een roze fluffy ondergrond, verschillende poses van de handen met de fluoroze nagels en glitterBen ik tevreden met hoe dit setje is uitgedraaid? Eigenlijk wel! In het begin was het eventjes wennen aan de toch wel heftige kleur en voelde ik me een beetje dubbel omdat het fluoroze wel eens wat ‘marginaal’ of ‘fout’ kan overkomen, maar hier heb ik me snel overheen gezet. Het is lekker zomers en je moet toch gewoon zelf kunnen dragen waar je zelf zin in hebt!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

Wat vind jij van neonkleurtjes op de nagels? Laat het zeker weten in de reacties!
Liefs, Romy

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je 
hier terugvinden.

3 gedachten over “I’m a Barbie girl in the Barbie world… – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s