nails

Midnight sky – nails of the month

Knipsel
Op mijn vorige nagelsetje was ik zo verliefd, spijtig dat ik ze na vier weken weer moest laten weghalen… Maar niet getreurd! In de herfst en winter voel ik me helemaal in m’n nopjes met de donkere en vampy kleuren, hoe donkerder hoe liever! Benieuwd welke kleur ik deze maand met veel plezier zal dragen? Lees dan maar snel verder!

Omdat ik al voor een lange tijd (ik denk zelfs meer dan een jaar?) al bij mijn vaste nagelstyliste ga,  heb ik ook een goed beeld in mijn hoofd van welke kleurtjes zij heeft. Al maanden geleden (uiteraard in de zomer) viel mijn oog al op de prachtige donkere tinten zoals super donker paars, mooi glitterend donkerblauw, … Dit had ik dan ook in mijn hoofd voor het setje van deze maand.

Helaas heeft mijn vaste nagelstyliste opnieuw een afspraak moeten afzeggen vanwege een operatie… Gelukkig kon ik (net zoals alle andere keren) terecht bij een goede vriendin, die nagelstyliste in bijberoep is. Het vorige setje werd ook al door haar gezet, dus deze maand ging ik weer eens langs bij haar voor een nieuw nagelstetje!
collage1.jpg
Omdat ik al zo uitkeek naar die donkere paarse en donkere blauwe tinten had zij deze voor mij speciaal klaargezet en kon ik uit meerdere opties kiezen. Ook had ze op aanvraag super leuke en mooie glitters erbij genomen die perfect matchen met de kleurkeuzes.

Uiteindelijk ging ik voor een heel donkerblauwe, bijna zwarte kleur met een héél subtiele en fijne glitter/glans er doorheen. Om het geheel iets extra te geven en omdat ik bijna nooit een setje neem zonder glitter, zouden we hierbij een zwarte glitter aanbrengen.
collage2.jpg
Plots deed ze een potje open om te tonen en hierin zat echt dé mooiste donkerblauwe glitter die ik ooit heb gezien! Wauwie! We keken naar elkaar en wisten het gewoon dat dit de glitter zou zijn die we met de kleur zouden gaan combineren. Het contrastreert een beetje omdat de gewone gelkleur wat donkerder is, maar toch past het nog echt goed bij elkaar! Zo komt ook de blauwe ondertoon van de nagellak wat meer naar voor en valt het beter op dat een blauwe tint is in plaats van een zwarte.

Weer een prachtig setje, waar ik vier weken ontzettend blij mee door het leven kan. Precies de kleur die ik in gedachte had en een prachtige glitter, wat wil je nog meer?

Wat vinden jullie van dit setje en welke kleur draag jij nu op je nagels?

Dit setje werd gezet door Shauni van ‘Prettynailsshauni’, de facebookpagina met allerlei foto’s en informatie kan je hier terugvinden. Haar Instagram is hier te bekijken. Wanneer je bij haar langsgaat voor je nagels, krijg je een beurtenkaartje dat telkens wordt afgestempeld. Bij de tiende beurt krijg je een korting van maar liefst 50 %!

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

hoofding.jpg

3 gedachten over “Midnight sky – nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s