nails

Cosy winter glam – nails of the month

hoofding

Geloof het of niet, maar mijn vorige setje zat er al weer vier weken op dus was het weer eens tijd voor iets nieuws! Dankzij mijn drukke stageweken is de tijd zo voorbijgevlogen dat ik voor ik het zelf goed en wel besefte al opnieuw in de nagelstoel zat, mijn hoofd te breken over alle mooie kleurtjes…

Dit komt misschien totaal als een schock (NOT), maar ik wilde heel erg graag gaan voor een donkere paarse tint. I know, donker en paars thats meeeee…
Zelf mijn vaste nagelstyliste had al vooraf gestuurd “Ik weet sowieso dat je voor paar gaat kiezen haha!” en ik kon haar geen ongelijk geven, dit was ook effectief in eerste instantie mijn bedoeling.procesToch zie ik heel erg vaak op Pinterest super mooie setjes passeren in lichte en zachte pastel nude-achtige kleurtjes en dit geeft echt zo’n fluffy winterfeeling vind ik zelf altijd. Aangezien mijn vorige nagelsetje ook al ontzettend donker was, leek het me geen slecht idee om af te wijken van mijn oorspronkelijke idee en voor het tegenovergestelde te gaan met lichte tintjes.

Zo gezegd, zo gedaan! Een kleurtje kiezen was nog wel een dingetje hoor, mijn vaste nagelstyliste heeft gigantisch veel nudekleurtjes die toch allemaal net een tikje anders zijn of een andere overwegende ondertoon hebben. Na lang wikken en wegen, koos ik voor een licht basic grijs kleurtje in combinatie met een oudroze/mauve kleurtje als accentje (zo heb ik alsnog een beetje paars hehe) en last but definitely not least een prachtige zilvere glitter.collage1.jpgOorspronkelijk wilde ik wel maar 1 glitternagel, maar de nagelstyliste heeft me overtuigd om 2 nagels in glitter te doen én om een half maantje in glitter op de accentnagel aan te brengen. Ook wilde ik het geheel graag matte maken, omdat ik dit best vaak zie bij zulk soort kleurtjes en winterse setjes. Toen we enkele nagels matte had gemaakt, waren we toch beide niet echt zo’n fan van dit effectje en besloten we ze toch gewoon glanzend te houden.
collage.jpg
Wauw ik ben echt (weeral) verliefd op het nagelsetje van deze maand! De kleuren passen echt zo goed bij elkaar en door het subtiele kleuraccent en de glitter is het grijze toch allesbehalve saai. Ik denk oprecht dat het een heel goede zet was om eens uit mijn comfortzone te komen en niet te gaan waarvoor ik altijd ga (niet getreurd, die donkere paarse nageltjes krijgen hun kans nog wel tijdens één van de volgende maanden).

Wat vind jij van dit nagelsetje?
Liefs, Romy

Dit setje werd gezet door Faith van Glamour Nails,
haar facebookpagina kan je 
hier terugvinden.

Interesse in de andere nails of the month artikels? Check ze hier voor inspiratie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s