eerste indruk·ervaring·review·tried & tested

Lekker bubbelen met dit zelf-schuimende masker uit de Action! – review

30441399_1662720140480167_4108626918637568000_o

 

Tijdens een casual shoppingtripje door de Action stootte ik plots op deze Bubble maskers, yes de oh zo populaire en hippe maskertrend gewoon voor nog geen euro? Dit moest ik natuurlijk meteen meenemen en voor jullie gaan uittesten!

 

 

 

 

 

Wat?
Het is zeker en vast niet de eerste keer dat je zulk bubble masker tegenkomt, het is of was tenminste ontzettend populair op YouTube, Instagram, … Vooral van die Koreaanse, Japanse of Chinese merken hadden deze maskertjes in hun assortiment en de hype was net zoals met van die magnetische of glittermaskers ongezien.

Het masker zou dus beginnen schuimen en bubbelen naarmate het op je gezicht zit en belooft dus een diepe reiniging in combinatie met het boosten van je huid. Spannend, ik ben echt super nieuwsgierig!

Verpakking
Eerlijk is eerlijk, ik ben echt wel fan van de blauwe verpakking. Vraag me niet waarom maar ik vind het er tof, hip, girly en aanlokkelijk uitzien! Misschien ook omdat je kleur blauw associeert met water en bubbels?


Op de achterzijde van het doosje vind je dan de gebruiksaanwijzing en de ingrediënen terug. In elk pakje zit 7 gram, meer dan genoeg als je het mij vraagt om zeker één volledig gezicht royaal mee te bedekken.

Let’s test!
Olapola, je moet met dit masker wel snel werken hoor want voor je weet begint het al te schuimen! Naarmate het langer op je gezicht zit, begint het overal en meer te schuimen. Het voelt lekker tintelend en een soort van prikkelend aan op je huid, vergelijk het een beetje met zo’n knettersuiker in je mond, maar dan wat milder en op je gezicht. Het blijft de hele tijd eigenlijk subtiel doorbubbelen zonder echt too much te worden dat het zou beginnen lekken, in je ogen of mond lopen, van je gezicht druipen, …


Wat me ook oprecht positief verraste was dat bij het afspoelen waarbij je met ronddraaiende bewegingen met je handen over je gezicht gaat, je onder het schuim nog wel een soort van gel-achtige substantie hebt zitten. Dit deed mij een beetje denken aan een soort van washgel voor je gezicht, wel fijn dat het niet gewoon allemaal schuim wordt en je nog effectief een masker op je huid hebt liggen.
collage.jpg
Heeft het ook echt wat voor m’n huid gedaan? Persoonlijk heb ik het gevoel van niet, mijn huid voelt wel wat zachter aan, maar nu niet echt een wauw-effect. Daarnaast heb ik zelfs de indruk dat mijn huid die vooraf een beetje vetter was, nu zelfs de behoefte heeft aan wat hydraterende lotion. Toch ziet mijn gezicht er nadien gewoon goed en prima uit.

Conclusie
Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een leuk, tof en vooral grappig maskertje is om eens een keertje gedaan te hebben. Het is weer eens wat anders door dat tintelende gevoel op je gezicht. Zou ik het opnieuw kopen? Dat niet, misschien nog wel eens voor een plezant girls only avondje of als extraatje in een cadeau/verwenmand, maar zeker en vast niet om mijn huid oprecht goed mee te verzorgen.

Wel moet ik meegeven dat ik dan in vergelijking met de zogezegde ‘fun maskers’ van Dr. Van Der Hoog (review hier) dit masker effectief een tof ‘fun’ masker vind en dan wél dit masker verkies over die anderen (die trouwens net zo weinig voor mijn huid deden) omdat ze op het vlak van werking voor je huid overeen komen, maar dit tenminste nog een grappige en leuke ervaring geeft.

Kortom, voor die prijs zeker eens het proberen waard al is het maar voor de ervaring, maar koop het niet met de intentie je huid echt een verzorging te bieden.

Prijs en verkrijgbaarheid
Een doosje van 3 maskers is te koop bij Action voor 0,99 euro.

 

Een gedachte over “Lekker bubbelen met dit zelf-schuimende masker uit de Action! – review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s