ervaring·review

Lush Intergalactic Bath Bomb review!

36114297_1745790468839800_7639501081499664384_n
Het is weeral een tijdje geleden, maar ik ben nog eens een keertje voor jullie met een Lush product in bad geweest. Gisteren kreeg ik trouwens te horen dat ik geslaagd ben en dus officieel mijn bacheloropleiding heb afgerond, reden te meer om te genieten van een zalig warm en relaxt badje!

Over Lush
Heel erg kort zouden we Lush kunnen omschrijven als een merk dat verse en handgemaakte producten verkoopt in het genre van cosmetica, maar voornamelijk douche- en badspulletjes. Een aantal zaken zitten vast in hun assortiment, een heel aantal andere producten zijn eerder seizoensgebonden of komen tijdelijk uit voor bepaalde thema’s zoals Pasen, Kerst, … Daarnaast zijn ze ook heel erg maatschappelijk bewust waarbij ze dus rekening houden met milieu, dieren, … Dit kan je terugvinden in bijvoorbeeld hun ingrediënten, de verpakkingen, …
collage1.jpg
TIP: Bij het inleveren van 5 lege full-size zwarte potjes die zij recycleren, krijg je een vers gezichtsmaskertje in de plaats.

Wat?
Een felle blauwgekleurde bruisbal met subtiele hinten naar geel, roze en paars. Lush belooft je met deze buitenaardse bruisbal op ruimtereis te sturen en zo het sterrenstelsel in je badkamer te brengen. De geur zou frisse pepermunt zijn en in combinatie met de felle kleuren zorgen voor een boost, klinkt alleszins veelbelovend!

In bad?
35970738_1745790215506492_917295329550794752_n.jpg
Tijdens het bruisen gebeuren er allerlei zaken en komen er vooral veel verschillende kleuren tevoorschijn. Na een tijdje gaf het mij zelfs een beetje regenboogvibes, super gaaf! Na verloop van tijd is mijn hele badwater in een prachtige mooie blauwe kleur veranderd met wel miljoenen glittertjes, wauw!
collage1.jpg
Mij gaf het nu niet meteen een spacegevoel, maar eerder een sprookjesachtige (misschien wel zeemeermin?) feeling door die prachtige glitters, helemaal geweldig!
collage2.jpgDe geur die ik vooral kon waarnemen was in het begin en dit was inderdaad een muntige geur zonder té fris over te komen. Wel was de geur in vergelijking met andere producten van Lush vrij subtiel.
collage3.jpg
Bij het weglopen van mijn badwater, waren de glitters naar de bomen gezakt en blijven deze dus wel naplakken in je bad. Toch kan je deze heel gemakkelijk en vlot wegspoelen.
collage4.jpg
Huid nadien?
Zoals we wel gewend zijn van Lush voelt mijn huid nadien ook lekker zacht aan en blijft de geur subtiel een beetje hangen net als hier en daar nog een klein glittertje.
35932167_1745789072173273_3081218630596165632_n.jpg

Conclusie
Opnieuw weer een toppertje van Lush! De geur is wel minder opvallend aanwezig dan bij andere Bath Bombs die ik al heb getest, maar daarom niet minder fijn natuurlijk. Mijn badwater is volgens mij nog nooit zo mooi geweest, de kleur mag dan wel simpel zijn geweest, toch maakten de glitters het écht wel af!

Prijs en verkrijgbaarheid
Te koop bij diverse Lush winkels en online voor 5,95 euro.

Interesse in andere Lush reviews? Check ze dan zeker hier!

Heb jij ook al eens een badreis gemaakt met deze Intergalactic Bath Bomb? Wat was jouw ervaring? Let me know in de reacties!

Liefs, Romy

Een gedachte over “Lush Intergalactic Bath Bomb review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s