aanraders·eerste indruk·review

Colourpop Lippie Pencil in ‘Viper’ – review!

35428386_1734435709975276_997668985296125952_n
Colourpop is een Amerikaans merk dat bij vele beautyliefhebbers gekend én geliefd is. Omdat er hier in België geen winkel van is en ik nog nooit een volledige eigen bestelling plaatste, is dit mijn allereerste aanraking met een product van Colourpop. Benieuwd of dit smaakt naar meer?

Over Colourpop
Het is dus een Amerikaans merk dat bij de die-hard beautyfans wel gekend is, maar toch in onze contreien nog niet heel veel naambekendheid heeft bij het brede publiek omdat het hier niet te kopen valt. Toch is het een super budgetvriendelijk merk die doorbraken met hun Super Shock Shadows en Lippie Stix’s.

Wat?
Een lippotloodje om dus je lippen eerst mee te omlijnen voor je een lipkleurtje gaat aanbrengen of je kan er natuurlijk ook je volledige lippen mee inkleuren en nadien erover gaan met een lipstick of het zo laten. De opties van een lippenpotloodje zijn eindeloos! Deze kleur kocht ik over van een lieve vriendin die er per ongeluk twee bestelde, gelukkig is het wel echt één van mijn favoriete tinten voor op de lippen.
collage.jpg
Verpakking
Het potloodje komt in een kartonnen verpakking die zelf gewoon standaard en basic is, maar wel leuke holografische letters heeft. Wat me wel verwarde was het bovenkantje waar de naam opstaat want dit was heel erg fel paars gekleurd en dus niet zoals je misschien verwacht in de kleur van je lip pencil (volgens diezelfde lieve vriendin, zou het altijd die paarse kleur hebben).
collage.jpg
Het potlood zelf is niet je standaard potlood materiaal, maar eerder een harder wit plastic en dopje. Aan de achterzijde kan je de eigenlijke kleur makkelijk zien, lekker handig voor in je stash tussen de rest van je lippotloodjes. Ik hield mijn hart dus al vast om dit te moeten gaan slijpen want uit ervaring weet ik dat plastic potloodjes heel erg lastig slijpen en er dan lelijk uit komen te zien. Zoals je kan zien op de foto, is het er niet uitgekomen als moeders mooiste, maar hé het kon pakken erger. Kortom slijpen gaat nog wel dik oké.

Let’s test
collage1
Het lippenpotlood is absoluut niet droog en glijdt creamy en gemakkelijk over je lippen heen, ook je volledige lippen inkleuren gaat vlotjes. Het product zelf is matte en ‘droog’ waardoor het goed doorheen de dag blijft zitten, zonder té droog te zijn waarbij je meteen naar je lippenbalsem wil grijpen, dus top! De kleur zelf vind ik ook echt heel erg mooi, het is een soort van ‘my lips but better’ kleurtje, maar dan toch nét dat tikje donkerder. Wel naar mijn mening heel draagbaar voor overdag en perfect met allerlei outfits of make-up te combineren, love it!
collage2
Zolang je niet gaat eten en een beetje netjes drinkt (bijvoorbeeld met een ritje), blijft de lipkleur prima zitten. Dan begint het eerst wat te slijten aan de binnenkant, maar ik had het gevoel dat het geheel gelijkmatig verdween zonder na een maaltijd nog een raar randje over te laten. Ook deed ik de handkust-test en je ziet wel een klein beetje een afdruk, maar heel miniem, wat er dus op neerkomt dat ‘ie ook niet afgeeft en zelfs kissproof is!
35414683_1734435389975308_8610617041373626368_n.jpg

Conclusie
Yes, ik ben fan en meteen een eerste fijne kennismaking met het merk Colourpop. Het is een tof product voor een klein prijsje dat gewoon goed werkt. Daarnaast vind ik ook de kleur fantastisch, kortom een dikke aanrader! Wel heb ik tijdens het klaarmaken met diezelfde lieve vriendin van haar eens een palette gebruikt (het Dream St. palette) en dit was ook echt topkwaliteit. Nu heb ik via haar bestelling één oogschaduw besteld (ik heb het netjes gehouden) uit de Super Shock Shadows waar ik heel erg naar uitkijk en ook in de toekomst zal reviewen.

Prijs en verkrijgbaarheid
Zoals je eerder al kon lezen is Colourpop dus niet zo gemakkelijk verkrijgbaar en op de website kon ik de kleur ‘Viper’ niet meer terugvinden tussen de Lippie Pencils, wél als liquid lipstick hier. Je kan zeker andere kleuren (van nude tot paars) of een gelijkaardige kleur tussen de lippotloodjes hier vinden voor 5 USD per stuk (ongeveer 4,5 euro).

Shippen naar België kost je onder de 50 USD ongeveer 10 USD en boven de 50 USD is het gratis.

3 gedachten over “Colourpop Lippie Pencil in ‘Viper’ – review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s