nails

Pink Flamingo 2.0? – Nails of the month

Knipsel.PNG
De maand leek wel voorbij gevlogen te zijn en voor ik het wist was het weer tijd voor nieuwe nageltjes. Toch kwam een nieuw setje als geroepen want één van mijn nagels was na een val op de trap (ja hoor voor een vol station Antwerpen-Zuid) in twee gebroken… Gelukkig wist Laura hier wel raad mee!

Je kan het misschien al zien aan de naam, maar dit setje verschilt eigenlijk niet zo sterk van dat van vorige maand oepsie! Meestal ben ik niet het type persoon die kiest voor eenzelfde kleurtint, maar ik vond de felle roze koraalkleur echt zo tof en zomers dat het me niet meer zo veel kon schelen dat ik de maand voordien ook al een fel roze had gehad. Dan maar twee keer op rij de flamingo uithangen, moet kunnen toch?
collageA.jpg
Toch is deze op vlak van ondertoon wel meer naar het framboos en neonoranje, terwijl de vorige kleur in vergelijking toch wel echt lichter en anders lijkt. Dit setje had ik toen gecombineerd met een pearly lakje en stukjes bladgoud, deze keer wilde ik toch weer voor de klassieke glitteroptie gaan.
collageB.jpg
Ik twijfelde tussen heel wat verschillende soorten, tinten en ondertonen van glitter toen Laura me vertelde welke heel erg mooi was en ook volgens haar het beste zou passen bij de koraalkleur. Met veel vertrouwen in mijn nagelstyliste, besloot ik haar mening te delen en de knoop door te hakken. We brachten wél de glitter deze keer eens aan op de wijsvinger en middenvinger in plaats van op de ringvinger en middenvinger wat ik (en anderen?) meestal doen om het toch zo net dat tikkeltje anders te maken.
collageCX.jpg
Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Wat vinden jullie van felle of fluo-achtige kleuren voor op je nagels?

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

hoofding.jpg

2 gedachten over “Pink Flamingo 2.0? – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s