aanraders·collectie·eerste indruk·review·tried & tested

Go Tropic met de ‘Go Maracuja!’ Limited Edition van Yves Rocher – review

hoofdingDe zomerse temperaturen zijn al een tijdje in ons land en daar horen natuurlijk ook tropische productjes voor in je badkamer bij! Yves Rocher heeft de hint van het zonnetje helemaal begrepen en bracht de Limited Edition van ‘Go Maracuja!’ uit. Benieuwd of de geur je een vakantiegevoel in de douche kan bezorgen? Of hoe zit het nu met die bodylotion in gelvorm? Lees het snel in de review van deze week! 

Wat?
Yves Rocher brengt regelmatig met de afwisselende seizoenen mee Limited Edition geurlijnen uit waarin dan verschillende producten zitten. Vaak zijn dit dan douchgels en eau de toilettes, maar ook een bodycream of een srub. Voor de aankomende zomer is dit de ‘Go Maracuja!’ lijn met een tropische geur van passievrucht en gember. De hydraterende gel is ook mede op basis van aloë-veragel om extra te voeden, te herstellen en te verzachten.
collage.jpg

Verpakking
Een doorzichtige verpakking die zomers geel kleurt door het product en is afgewerkt met een toffe print die meteen een vakantiegevoel opwekt. De hydraterende gel komt in een tube wat ik persoonlijk wel handig en hygiënisch vind werken. De douchegel bevat net zoals de hydraterende gel 200 ml.

Let’s test!
Douchegel
collage1.jpg
Een standaard douchegel met een aangename, tropische en zomerse geur die mij echt aan vakantie doet denken. Net zoals ik gewend ben van de douchegels van Yves Rocher schuimt die prima en ruik je de geur goed tijdens het wassen. Nadien blijft ‘ie wel niet echt extreem op je huid hangen, maar dat vind ik niet zo erg.
collage2.jpg

Hydraterende gel
Voor mij was dit de eerste keer dat ik dit soort product tegenkwam en uitprobeerde. Meestal heb ik bodylotions of bodybutters in crèmige vorm, dus een gelvariant was best even wat anders. In het begin vond ik ook een beetje verwarrend omdat koelende gelproducten in de zomer vaak aftersun producten zijn op basis van aloë vera om je verbrande of gebruinde huidje extra te boosten na een dagje in de zon.
33994805_1715199605232220_1808881732192043008_n.jpg
Vergis je niet, dit is géén aftersun product! Het is gewoon bedoeld om je huid te hydrateren, net als een bodylotion of bodybutter maar dan in gelvorm. Wél moet ik zeggen dat ik dit een zeer aangenaam en fijn product vind! Omdat het een vloeibare gelsubstantie is, smeert het heel vlotjes en snel uit. Ook voelt het lekker koel aan, wat tijdens de warmere dagen een pluspunt is.
collage.jpg
Op het vlak van intrekken doet ‘ie het ook prima, na een klein kwartiertje is het helemaal ingetrokken en plakt het niet meer, ik kon met gemak mijn kledij over mijn ingesmeerde benen aantrekken zonder dat het bleef ‘vasthangen’. Alleen als ik mijn twee benen tegen elkaar deed, voelde ik nog wel een beetje een plakkerig gevoel, maar dat is puur omdat ze beide ingesmeerd waren. Als ik met mijn hand over mijn been voelde, plakte dit niet. Last but not least, blijft de geur op een zachte manier hangen zonder meteen té nadrukkelijk aanwezig te zijn, fijn!

Eindoordeel
Yves Rocher doet het bij mij eigenlijk altijd wel goed en ook met deze collectie schieten ze in de roos. De verpakking én de geur wekken gewoon een instant vakantie- en zomers gevoel op. Ook de combinatie van de hydraterende gel na een wasbeurt met de douchegel zorgt voor een extra langdurig effect van de geur!

Prijs en verkrijgbaarheid
De douchegel van 200 ml is te koop in Yves Rocher winkels en online voor 2,50 euro, de hydraterende gel van 200 ml voor 4,95 euro. Verder is er nog een grotere douchegel van 400 ml, een haarparfum, een scrub en een eau de toilette uit deze geurlijn verkrijgbaar.

Het grote rode toilettasje kreeg ik gratis bij mijn bestelling met een travel-size versie van de douchgel. Ik heb het voor vandaag gecheckt en deze aanbieding is voorlopig nog geldig, dus wil je hier ook van genieten is de boodschap om snel je bestelling te plaatsen.

Het kleinere gele bijpassende tasje, kon ik bij het afrekenen voor 1,95 euro aan mijn winkelmandje toevoegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s