nails

Pink Flamingo – Nails of the month

Knipsel
Sun has been out (soms toch hier in België) en hierdoor werd ik helemaal warm gemaakt om te gaan voor felle kleurtjes! Benieuwd welk setje en combinatie het geworden is voor de maand mei?

Al best enige tijd voor ik m’n afspraakje had, wist ik echt al voor de volle 100 % zeker dat ik voor een koraalkleurtje zou kiezen. Van eerdere afspraken, had ik ook al wel mijn oog laten vallen op een bepaalde tint die ik echt super vond voor in de zomer en de zonnige maanden.
collage1.jpg
Plots zag ik een weekje voor ik nieuwe nageltjes liet zetten op de Instagram van de nagelstyliste een nieuw kleurtje passeren dat ze net had gekocht en oh my was ik op slag verliefd! Natuurlijk mezelf kennende weet ik ook wel dat het nog altijd last-minute kan veranderen wanneer je effectief in de stoel zit en knopen moet doorhakken.
collage2.jpg
Toch ben ik gegaan voor de felle koraaltint die me echt meteen deed denken aan de kleur van flamingo’s. Mijn lieve nagelstyliste had deze tint ook op haar eigen nageltjes en zij had deze gecombineerd met stukjes bladgoud om toch niet gewoon een effen setje te hebben.

Dit vond ik ook echt wel een heel mooie combinatie en omdat ik vaak ga voor een kleurencombi samen met glitternagels, wilde ik nu ook wel weer eens wat anders op het gebied van nail art. Tijdens het kleurkiezen sprong er toch een soort van pearly lakje uit die ik tof vond matchen met de felle flamingo-tint. Zo gezegd zo gedaan, we dachten een setje uit met de twee gelkleurtjes én het bladgoud.
collage.jpg
Helaas is het weer buiten nu heel wat minder, gelukkig fleuren mijn felle en zomerse nageltjes de dagen naar het aftellen van weer wat meer zon helemaal op!

Dit setje werd gezet door Laura.
Haar Instagram kan je hier vinden.

Wat vinden jullie van felle of fluo-achtige kleuren voor op je nagels?

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Een gedachte over “Pink Flamingo – Nails of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s