eerste indruk·ervaring·review·tried & tested

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder ‘Gold’ – review

30173639_1657316314353883_821734407_o
Willen we niet allemaal tegenwoordig een intense highlighter die m’n kan spotten van uit de ruimte? Of hou jij persoonlijk liever van een subtiele en natuurlijke glow op je jukbeenderen? Hoe dan ook highlighters blijven een geliefd product van velen en vandaag testte ik voor jullie ééntje uit die vriendelijk is voor je portemonnee, benieuwd of het een hebbeding is?

Verpakking
Een groter en vooral dikker doosje dan we van poeders gewend zijn in wit met goudkleurige details. Binnenin zitten er drie fijne gaatjes waar het product, je losse highlighter, door kan komen. Je kan meer product in je potje krijgen door meer te draaien. In totaal bevat het doosje 5 gram highlightpoeder. Hieronder meer over de verpakking op vlak van gebruiksvriendelijkheid waar ik op stootte tijdens het uittesten van het product.
collage.jpg

Swatch
30174549_1657316294353885_1349113535_o.jpg

Let’s test!
Op de swatch is het al te zien, maar het is een heel lichte highlighter van kleur die wel wat glittertjes bevat. Ook op mijn gezicht zie ik naargelang hoe dicht ik kijk of de lichtinval wel en beetje de glittertjes terugkomen, maar niet heel storend. De kleur is mooi en hij geeft een leuke glow aan mijn gezicht. Tegen het einde van de dag toe is de intensiteit iets afgenomen, maar je kan hem nog wel relatief duidelijk zien zitten, dus op het vlak van slijtage scoort hij zeker niet slecht.
collage2.jpg
Minpuntje van deze highlighter vind ik de verpakking. Mijn eerste verpakking was gewoon stuk en viel letterlijk uit elkaar waardoor ik ook zag dat het stiekem helemaal geen losse highlighter is, maar een vast poeder dat je door middel van te draaien een soort van ‘schaaft’ waardoor het los wordt. Goddank kon ik de kapotte variant gaan omruilen voor een nieuwe, maar ook bij deze blijft het deksel eigenlijk heel losjes zitten. Hierdoor vertrouw ik het niet echt in mijn make-uptasje, ben steeds bang dat ‘ie gaat openvallen… Mede omdat het een losse poeder is, krijg je bij het openen van je doosje highlighter overal, niet heel handig of netjes en daardoor ook niet echt duurzaam. Je moet elke keer opnieuw een klein beetje draaien want het overige product van de vorige keer draaien is bij het openen naar alle kanten gevlogen.
collage.jpg

Conclusie
Goh, dit vind ik een lastige… Het is zeker een mooi en fijn product, de kleur is prima en hij brengt fijn aan op de huid (vooral aanrader voor lichte huidjes onder ons), blijft oké zitten doorheen de dag en een kleine 8,00 euro is nu ook niet overdreven prijzig. Verder is de kleur niet heel bijzonder, maar wel fijn voor een everyday glow die bij veel looks past. Kortom het is zeker geen slecht product, maar ook niet heel speciaal en ik heb persoonlijk andere favorieten. Verder hou ik meer van een opvallende highlight waardoor ik deze van MUA minder snel gebruik.

Daarnaast blijf ik sukkelen met die verpakking, ik denk niet dat ik mij daar kan overzetten want dit zorgt er mede voor dat ik hem er helaas niet vaak zal bijnemen. Het werkt gewoon niet handig, het is robuust waardoor het veel plaats inneemt, het voelt goedkoop aan alsof het elke moment uit elkaar kan vallen en je verspilt veel product. Ook voel ik mij een beetje ‘in het zak gezet’ omdat het een losse highlightpoeder lijkt, maar ik vanwege mijn eerste kapotte verpakking wéét dat het eigenlijk gewoon een vaste compactpoeder is, waarom MUA?

Prijs en verkrijgbaarheid
Te koop voor nog geen 8,00 euro bij verschillende drogisterijen in het gedeelte van MUA.

Heb jij al ervaring met deze highlighter? Wat vind jij van de verpakking?
Zou jij hem kopen?

Liefs, Romy

30073862_1657316257687222_1420046253_o.jpg

4 gedachten over “MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder ‘Gold’ – review

  1. Het effect is echt heel mooi, zeker niet too much! Wel jammer van de verpakking, zou me ook wel dwars zitten zeker omdat ik ook graag mijn makeup meeneem in mijn makeup tasje. Superleuke review, thanks for sharing 💕

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s