nails

Metallic purple – Nails of the month (+ nageltjes van januari!)

Knipsel
In januari verscheen er geen ‘Nails of the month’ omdat die maand mijn nageltjes heel erg basic waren en ik toen redelijk wat nagelartikels achter elkaar had gepubliceerd, leek het me geen slecht idee om de nageltjes van januari te combineren met het nagelsetje van februari. Benieuwd welke nagels met mij samen het jaar 2019 in dansten en welke kleurcencombi ik nu draag?

Nagels van januari
51499400_300692983947897_6494599092583268352_n.jpg
Exact op 31 december 2018 ging ik nog voor een nieuw setje zodat ik met een tof glitterlakje oud op nieuw kon vieren. Zoals bijna elk jaar (jep, traditie dit) ga ik dan meestal voor alle nagels in eenzelfde volledige glitterkleur, bij voorkeur zwart. Helaas had m’n nagelstyliste Laura geen zwart glitterlakje, dus koos ik een heel donkergrijs dat er dan het meeste bij aanleunde en toch niet té veel zilveren vibes had. Want we kennen toch allemaal het probleem van zilver versus goud en ik wist (zoals waarschijnlijk elke vrouw) nog niet wat ik zou dragen voor oud op nieuw, zo kon ik het either way combineren met alles (en ja hoor, inclusief goudkleurige juwelen).

Nagels van februari
Nog voor ik aankwam had ik al een tijdje beslist dat ik graag nog eens donkerpaars op mijn nagels wou, mensen die me persoonlijk en goed kennen, zullen niet verbaasd zijn haha maar hé wat kan ik zeggen? It’s my fave!
collage.jpg
Meer dan keuze genoeg tussen verschillende paarse kleurtjes, toen ik een leuke paarse tint zag die best donker was en een mooie glitter had. Alleen wist ik niet zo goed hoe ik dit kon combineren, want ik doe meestal (op oudjaar/nieuwjaar na dan) niet gewoon één kleurtje op alle nagels. Plots zag ik een leuk brons-achtig, roestbruin kleurtje dat naargelang het licht een paarse gloed heeft waardoor ‘ie heel mooi paste bij de paarse tint. Win-win, happy-happy! Omdat het nog steeds gewoon 2 ‘simpele’ kleuren zijn die een subtiel glittertje bevatten, kozen we om de accentkleur (die bronzen met de paarse gloed) aan te brengen bij de ene hand op de middel-en wijsvinger en bij de andere hand op de ring- en middelvinger voor een extra twist.
collageB.jpg
Dankzij mijn operatie eind februari, ga ik iets vroeger dan normaal terug een nieuw setje gelnagels moeten zetten omdat ik anders had moeten gaan vlak da de operatie, wat waarschijnlijk niet echt een aanrader is. Heb totaal géén idee wat of welke kleurentoer ik wil op gaan, dus alle ideetjes zijn welkom in de reacties!

Liefs, Romy

Een gedachte over “Metallic purple – Nails of the month (+ nageltjes van januari!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s