aanraders·eerste indruk·ervaring·OOTD·review·shoplog

Beejuufashion: shoplog, ervaring & OOTD foto’s!

54278802_394031294662045_3180899220898971648_n

Na alle persoonlijke, nagel- en make-up artikeltjes, leek het me weer eens tijd om iets fashiongerelateerd te laten voorbij komen. Zelf ben ik niet heel erg into de nieuwste modetrends, ben er ook niet echt mee bezig en ik moet ook eerlijk bekennen dat styling niet m’n sterkste kant is. Toch bestelde ik een geweldig item dat ik graag aan jullie wilde tonen in wat ‘outfit of the day’ foto’s waarbij ik meteen mijn ervaring & review met deze webshop kan meegeven!

Beejuufashion?
Zelf kende ik deze webshop nog niet, maar m’n beste vriendin had een heel leuk jurkje gescoord in luipaardprint. Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik al lang voor het een trend werd helemaal verzot was van deze print, dus je hoort me al komen, dit jurkje moest en zou ik ook aan m’n kledingkast toevoegen.

Ze verkopen leuke kleding die meegaan met de nieuwste trends gaande van bloesjes en broeken tot schoenen, accessoires en zelfs cadeaubonnen. Leveren doen ze niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Heel fijn vind ik dat ze vermelden hoe groot het model op de foto is, dan kan je makkelijk voor jezelf inschatten welke maat je al dan niet het beste kan kiezen. Tegenwoordig doen veel webshops dit, maar zeker nog niet allemaal dus een dikke plus!

Bestelling, levering & pakketje
Op de website kwam ik het kleedje meteen tegen tussen de bestsellers, ik klikte de kleinste maat (een S) aan en hup in je winkelmandje. De bestelling afronden ging super snel en betalen verliep ook vlotjes.
collage1.jpg
Zaterdag had ik mijn bestelling geplaatst en het pakketje werd afgeleverd op dinsdag, dus heel snel en aangenaam dat je niet al te lang moet zitten wachten. Het kwam in een grijze verpakking met grote sticker van het merk op en binnenin zat het nog extra beschermend verpakt opnieuw met logo. Het jurkje dat ik bestelde kwam nog in een extra plastic en uiteraard met labeltje waar het merk ‘Emma & Ella’ op stond.

Inhoud
Natuurlijk kon ik niet wachten en zwierde ik meteen mijn kledij van die dag uit om m’n nieuwe aanwinst aan te zien. Wanneer je het jurkje aantrekt, valt het om eerlijk te zijn een beetje als een veel te groot hemd, als een zak zonder model om me heen. Gelukkig komt er een riempje bij om het geheel wat meer ‘body’ en vorm te geven in dezelfde print die je makkelijk door de lusjes kan steken. Zie zo, veel beter! Sluiten gebeurt verder via knoopjes, dus je kan zelf kiezen hoe ver je deze laat openstaan of hoe hoog je de hals wil sluiten.
collagec.jpg
Persoonlijk had voor mij een maatje XS nog een tikje beter geweest, maar hé ik ben niet van grootste (slechts 1,53 m), toch kan het er echt wel mee door. De schouders zitten wel op hun plek en door het riempje strak aan te knopen en het gedeelte boven het riempje wat te laten ‘poffen’ komt het jurkje ook net wat korter, je hebt ook nog de split dus inkorten was niet nodig. De mouwtjes kan ik lang dragen, heb dan helaas een klein beetje stof over, maar niet dat het stoort en ik kan ze als het wat beter weer is een beetje omrollen of omhoog stropen, dit geeft ook een leuk effect!

Enige nadeel vind ik dat de stof wel dun is, niet super warm is en ook doorschijnt. In de koudere periodes niet echt een issue met een panty, maar in de zomer ga ik toch even moeten bekijken hoe ik dit ga oplossen of aanpakken. Op de OOTD pic’s combineerde ik dit wel opvallende jurkje zowel omwille van de print als de kleurencombi met een basic zwarte panty en simpele zwarte bikerboots.
collageB.jpg
Het is 100 % polyester waardoor het niet zal krimpen in de was, wel handig om even te vermelden. Wil je iets retouren, kan je via de webshop een formulier downloaden en je kledingstuk terugzenden of wisselen voor een ander maatje.

Conclusie
Al bij al ben ik erg enthousiast over de webshop, ze bieden ook geen massa’s kledij aan waardoor je begint te stressen omdat ze maar liefst 20 pagina’s of meer vol jurkjes hebben en je of niet alles kan checken of alles wil, een goed en degelijk overzicht, i like!
collageA.jpg
Het kleedje is helemaal mijn ding en ik vind het fijn om iets in mijn kast te hebben dat vooral dankzij de kleurencombinatie toch unieker is dan je standaard luipaardprinttinten. Ik denk oprecht dat ik van dit jurkje veel plezier zal hebben zowel in de winterse dagen met panty, sjaal en vestje als tijdens de zomer met een toffe sneaker of sandaaltje. Alleen over de prijs twijfel ik een beetje, als ik dit had gepast in een winkel en had gezien dat het rond de 50 euro kostte, weet ik niet zeker of ik het dan had gekocht. Ook omdat het wel leuk staat, maar een maatje kleiner toch nét een tikje beter had aangepast.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het kleedje kocht ik in maatje S via de website voor 44,95 euro met nog bijkomende verzendkosten van 4,99 euro.

Natuurlijk is het een online webshop en kan het aanbod snel veranderen, om op de hoogte te blijven van hun nieuwe collecties kan je hen ook altijd volgen op Instagram @beejuufashion.

Wat vind jij van dit jurkje? Zijn de kleuren niet té?

Liefs, Romy

4 gedachten over “Beejuufashion: shoplog, ervaring & OOTD foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s