eerste indruk·ervaring·masker·review·tried & tested

Glittermasker uit de Action, deze keer wél met echte glitters?! – review

54435963_295800261098498_8777004680011055104_n


Het Glow Job masker van het welbekende merk Too Faced of het #Glittermask van GlamGlow waren een tijdje op Instagram een ware hit en we begrijpen helemaal waarom. Zelfs al zijn we niet langer de meisjes van 8 jaar die prinsesjes spelen, we willen er ons zelfs op latere leeftijd stiekem af en toe nog ééntje voelen. Wat anders dan een roze masker vol kleine én grote glitterstukken roept dit gevoel op? Helaas zijn deze maskers niet alleen ‘lastig’ te verkrijgen, ze komen ook beide met een behoorlijk prijskaartje. Toevallig stootte ik tijdens mijn laatste shoptripje naar de Action op een budgetvriendelijkere versie, maar zitten er ook wel echte glitters in dit masker?

Wat?
Het masker belooft een diepe reiniging die je een ontspannen en verfriste huid geeft.
Op het eerste gezicht lijkt het me erg handig en slim dat het een peel-off variant is, zo kan je hopelijk de glitterchunks in één keer makkelijk en snel van je gezicht verwijderen. Afspoelen zou er volgens mij voor zorgen dat ze overal achterblijven en dat je ze mee doorspoelt wat geen toppertje voor je milieukarma is.

collage.jpg

Verpakking
Mede door de verpakking, viel dit masker me in de winkel meteen op  en niet alleen omdat het masker volgens de foto effectief glitterchunks in je masker belooft. Super girly met roze, het metallic en natuurlijk de glitters! Wanneer je de verpakking opent, zitten er 4 maskertjes in van ieders 10 gram in een fushiakleurtje. Op de achterzijde vind je instructies ofwel de gebruiksaanwijzing terug.

Let’s test!
Wat me opvalt is dat het masker best aangenaam ruikt, ik denk wel dat ik het rozenwater uit de ingrediënten kan herkennen in de geur. Omdat er 10 gram in een pakje zit, heb je gelukkig meer dan genoeg en kan je ook een dikke laag aanbrengen. Dit vind ik persoonlijk bij peel-off maskertjes wel handig want dan krijg je ze gemakkelijker los.
collage2.jpg
Het maskertje droogt rustig op en mijn gezicht voelt ondertussen super strak aan, de zoete geur blijft best lange tijd hangen wat moet ik toegeven wel zorgt voor een relax me-time gevoel.

Het verwijderen van het masker gaat wel vlotjes, maar doet toch een beetje ‘pijn’, vooral langs de haarlijn waar er mogelijks dus wat haartjes inzitten. Op sommige plekjes blijft het masker wat vast hangen, maar dit kan je gewoon met wat warm water losmaken en van je huid krijgen. De glitters komen allemaal vlot mee in het peel-offgedeelte, dus geen messy gedoe in je badkamer, bad of douche!
53918452_2294755027436413_4392932708293017600_n.jpg
Nadien voelt mijn huid gewoon oké prima aan, ik merk niet persé iets speciaals op. Met peel-off maskers kan ik wel al eens hebben dat mijn huid droog of trekkerig wordt, zeker nu met het koude weer, maar dit was gelukkig niet het geval.

Eindoordeel
Ooit testte ik al eens een glittermasker uit de Action van het merk Dr. Van der Hoog, maar dit stelde ontzettend teleur want er waren geen glitters te bespeuren. Deze keer had ik dan ook geen verwachtingen meer, dus werd ik uitermate positief verrast!

Het maskertje ziet er echt geweldig uit en alleen daarvoor vind ik het al de moeite waard om mee in je mandje te gooien bij je volgende bezoek aan de Action. Zeker voor de prijs is het een tof ideetje (of als extra cadeautje?) voor een avondje maskertjes met de vriendinnen, plezier en hilarische foto’s gegarandeerd. Daarnaast voelt je huid nadien ook nog eens aangenaam aan en je hebt er eigenlijk geen ‘opkuis’ mee want de glitters dwarrelen niet in het rond, win-win.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het doosje met 4 maskertjes is te verkrijgen bij Action voor 0,99 euro.

Een gedachte over “Glittermasker uit de Action, deze keer wél met echte glitters?! – review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s