eerste indruk·ervaring·review·shoplog·tried & tested

Mama verrassen met bloemen aan huis van Greetz.nl – cadeautip & review!

download
Vandaag op 12 mei, Moederdag zetten ik en heel wat anderen onze liefste mama eventjes eens extra in de bloemetjes. Dit besloot ik letterlijk te nemen en voor mijn mama een mooi boeket te bestellen via Greetz dat zelfs aan huis geleverd wordt, hoe handig?! Benieuwd naar mijn ervaring, het kleurrijke boeket dat ik uitkoos en nog andere cadeautips van Greetz?

 

Over Greetz.nl
Greetz.nl is een fijne en overzichtelijke website die een uitgebreid assortiment aan cadeautjes voorziet zodat je zelfs zonder de deur uit te hoeven, iemand thuis kan verrassen met een leuke gift. Ze hebben onder meer kaarten, ballonnen, chocolade, fruitmanden, snoeppotten, decoratie, wijn, … voor letterlijk elke gelegenheid gaande van een geboorte, tot een huwelijk, babyborrels, Valentijn en natuurlijk verjaardagen. Zelf kocht ik een bloemstuk voor mama haar Moederdag, maar ik heb natuurlijk een kijkje genomen tussen alle andere spulletjes en er is ongelofelijk veel keuze die je ook nog eens optimaal kan personaliseren door foto’s of eigen namen/tekst toe te voegen aan letterlijk alles, super origineel dit!

Voor mama bestelde ik bij de bloemen geen papier bedrukt met foto’s of tekst omdat ik toch weet dat ze dit zou wegdoen, maar ik kan me voorstellen dat het bijvoorbeeld bij een trouwfeest wel super leuk is om het boeket omringd te hebben met papier dat bedrukt is met allerlei foto’s van het koppel.

Bestelproces
Kiezen was – wie mij kent is niet verbaasd – moeilijk want er waren zo veel leuke boeketten speciaal voor Moederdag die ik werkelijk prachtig vond! Na wat twijfelen, vergelijken en bespreken met m’n jongere zus, kozen we voor een simpel boeket bestaande uit rozen opgevuld met groen, maar wel in verschillende mooie frisse kleuren. Dé favoriet van ons tweetjes, hopen dat mamsie er ook zo blij mee is…
collage.jpg
Bestellen is heel makkelijk, je kiest een grootte of een aantal en gaat simpel verder. Hierbij bieden ze je nog naargelang extra opties aan zoals een kaartje of bedrukt papier etc om je cadeau helemaal af te maken. Daarna geef je de gegevens in van de persoon waar ze het cadeau of je bloemen mogen leveren en je betaalt, dit kan op verschillende manieren waaronder VISA, bancontact, Mastercard, PayPal, … Fijn om te weten is dat je onder het kopje ‘bloemen’ ook uitgebreide informatie kan vinden over vazen, seizoenen, schikken, decoreren, …

Helemaal op het einde, kom je dan op een pagina terecht waarbij je een leuk filmpje kan bekijken van welke weg je boeket vanaf nu zal afleggen. Wat ook ontzettend handig is, is dat je hier kan aangeven dat je via hen een jaarlijkse herinnering wil krijgen van de door jou gekozen datum en bijhorende gebeurtenis.

Levering en pakket
Na het bestellen, kreeg ik meteen wat mailtjes in verband met het aangemaakte account en de bestelling. De dag van de levering, kreeg ik ook een e-mail dat het pakketje vandaag zou geleverd worden en dat ik het kon tracken ofwel online volgen. Ik had aangegeven dat het boeket mocht komen op vrijdag, niet alleen omdat mama die dag heel de dag thuis zou zijn om het te ontvangen, maar ook omdat het dan zeker op tijd was voor Moederdag te vieren en tegelijkertijd niet té veel vooraf zodat de bloemen ook echt nog mooi zouden zijn op Moederdag zelf. Helaas is het hier misgelopen, er is effectief heel de vrijdag op alle momenten van de dag zeker iemand thuis geweest, maar het boeket werd maar niet geleverd…
collage 2.jpg
Het boeketje werd gelukkig de dag nadien geleverd in een plastic potje met water, rondom papier en in een grote stevige kartonnen doos. Je krijgt er nog zo’n zakje bij dat je in je water kan doen om de plant extra boost te geven.

Het boeket
collage.jpg
Mama is heel blij met haar boeket en vindt vooral de kleurencombinatie prachtig, ze zei zelfs dat het zeker het wachten waard was, zo lief! Zelf vind ik het boeket ook erg mooi en het ziet er zeker uit zoals op de foto die je kiest bij het bestellen.

Eindoordeel
Al bij al ben ik tevreden over mijn bestelling, de service en het bloemstukje dat ik heb ontvangen van Greetz. Enige minputje is dat het beloofde levermoment niet overeenkwam, maar uiteindelijk zijn ze toch goed aangekomen en staan ze hopelijk nog enkele dagen te pronken op tafel.
60333348_445058316285350_5436148576222707712_n.jpg
Vooral over het assortiment dat Greetz aanbiedt ben ik heel erg te spreken, zeker in combinatie met de persoonlijke touch die je doormiddel van foto’s of eigen namen en tekst kan toevoegen aan je cadeautjes. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het boeket dat ik bestelde heette ‘boeket kleurrijk’, was maatje S en kostte 28,99 euro. Hierbij kwamen nog verzendkosten van een kleine 5 euro bij. Je kan ook opteren om er een vaas bij te kopen, dit kwam geloof ik op een 7,00 à 8,00 euro extra, een kaartje en gepersonaliseerd papier voor enkele euro’s extra.

Natuurlijk is dit allemaal geheel afhankelijk van je voorkeuren, het soort bloemen, … Via de website kan je makkelijk filteren op prijsklasse om een tof cadeau te spotten dat past binnen elk budget.

 

Dit artikel is geschreven in het kader van een samenwerking met Greetz.be
Wel blijft mijn eigen mening over dit product eerlijk.

Liefs, Romy

Een gedachte over “Mama verrassen met bloemen aan huis van Greetz.nl – cadeautip & review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s