nails

Barbie is er niets tegen… – nails of the month (+ twee vorige nagelsetjes oepsie!)

Knipsel.PNG
Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog eens mijn maandelijkse nagelsetjes aan jullie showde enerzijds vanwege m’n operatie en anderzijds omdat het er nooit van kwam om foto’s te nemen waardoor ik in de tussentijd heel wat uitgroei opgelopen had en ik het niet meer de moeite vond om nog foto’s te nemen. Bij deze laat ik jullie dan het setje van deze maand zien en daarbij meteen de twee vorige setjes, let’s go!

Vlak voor mijn operatie ben ik nog geweest, iets vroeger dan normaal omdat ik anders moest gaan enkele dagen na de operatie. Dit leek mij gewoon niet echt handig als je niet mag rijden en ook geen babbeltje kan doen, want let’s be real, je nagelstyliste is standaard ook je favoriete gossip girl. Het setje dat ik toen koos was heel basic in één van mijn favoriete kleuren, donker bordeaux met uiteraard een bijpassende glitter in een gelijkaardige kleur.
57694873_2151408914949502_3340721821635837952_n
De maand nadien was het natuurlijk met momenten al wat beter weer buiten, maar ook vond ik het in maart minder oké om nog bij de donkere kleuren te blijven hangen dus koos ik -voor mijn doen althans- een ‘gewaagde’ optie, een hele licht roze nude-achtige tint. Hier was ik echt heel erg blij mee, een fijne keuze die ik vaker zal maken. Deze kleur combineerde ik opnieuw met een glitter, maar deze keer een heel subtiele die ik aanbracht op twee nagels.
57599676_317909225565206_3220235473448337408_n.jpg
Voor deze maand had ik in gedachte een aardbei- of frambozenkleurtje, maar toen ik eenmaal in de stoel zat, werd ik weer verliefd op vele verschillende opties, zucht… Toen viel mijn oog op een iets feller en zomers roze kleurtje (jep, opnieuw roze) en een super leuke chunky felle glitter die er perfect bij staat! Ooit had ik eens een setje opgeslagen dat ik online tegenkwam met een leuk ideetje voor nailart dus dit toonde ik aan m’n nagelstyliste die meteen enthousiast was.
collage.jpg
We zouden één nagel opdelen in stukjes met zilverkleurige tape om zo een stukje te krijgen in het roze, een stukje ‘nagel’ en een stukje glitter in een geometrische vorm. Dikke chapeau voor mijn nagelstyliste die het eeuwige positivisme en geduld bleef uitstralen bij dit prutswerkje met tape die duidelijk niet wilde meewerken. Uiteindelijk vond ik de verhouding van het roze nog iets te groot ten opzichte van de rest, dus wilde ik hier nog een extra mini driehoekje in glitter aan de nagelriem. Volgens mij had het anders ook heel mooi geweest, maar ik ben toch blij dat ik die beslissing last-minute nog heb gemaakt.
collage2.jpg
Zijn deze nagels best heftig en over the top? Waarschijnlijk wel. Is het eens iets anders dan mijn typische één kleurtje en twee nagels in een glitter? Dat ook. Mag het soms al eens wat meer zijn? Absoluut! Houd ik het volgende keer rustiger? To be continued…

Wat vinden jullie van deze combinatie en nailart?
Té of vind je het wel kunnen? Let me know!

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy
hoofding.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s