eerste indruk·ervaring·review·tried & tested

Lentekriebels en vlinders in je buik met de Lush Wild Butterfly? – review

collage1
Voor mijn verjaardag begin maart, kreeg ik heel wat fantastische cadeautjes en kon ik desondanks mijn herstelproces van m’n amandeloperatie toch genieten van een gezellig avond! Velen van de cadeautjes waaronder deze bruisbal zijn beautygerelateerd en zal je nog voorbij zien komen in reviews. Vandaag is het weer eens de beurt aan een Bath Bomb van Lush!

Over Lush
Heel erg kort zouden we Lush kunnen omschrijven als een merk dat verse en handgemaakte producten verkoopt in het genre van cosmetica, maar voornamelijk douche- en badspulletjes. Een aantal zaken zitten vast in hun assortiment, een heel aantal andere producten zijn eerder seizoensgebonden of komen tijdelijk uit voor bepaalde thema’s zoals Pasen, Kerst, … Daarnaast zijn ze ook heel erg maatschappelijk bewust waarbij ze dus rekening houden met milieu, dieren, … Dit kan je terugvinden in bijvoorbeeld hun ingrediënten, de verpakkingen, …
collage2.jpg
Wat?
Deze bruisbal uit de lente-collectie van Lush is er in maar liefst 4 verschillende varianten:
~ Rose Butterfly (paars – blauwe) met Siciliaanse citroen en Turkse roos
~ Lemon Butterfly (groen – geel) met Siciliaanse citroen en zoete wilde sinaasappel
~ Shijimi Butterfly (blauw – grijs) met lavendel en kamille

~ Wild Butterfly (koraal – geel) met zoete wilde sinaasappel, olijfblad en petitgrain
De laatste variant was diegene die ik kreeg van mijn lieve oma voor m’n verjaardag in maart, deze zou verzachten, verkwikken, verwennen en verfrissen, nou klinkt niet slecht hé?

Geen typische ronde vorm, maar natuurlijk zoals de naam het weggeeft in een schattig vlindertje. Handig aan deze bruisbal is wél dat je hem indien je wil zou kunnen breken in twee, de vorm laat dit nu eenmaal gemakkelijk toe (in tegenstelling tot een ronde bal), waardoor je dubbel genieten kan.

In bad
collage3.jpg
Een Bath Bomb gebruik je gewoon heel simpel en makkelijk door eenvoudigweg je bad te vullen en de bruisbal hop in bad te gooien. In het begin zie je nog de verschillende kleuren door elkaar heen, die je ook ziet aan de buitenkant van de vlinder, deze vloeien geleidelijkaan samen.
collage.jpg
Nadat alles helemaal opgelost is, blijft er een oranjekleur over in je bad die doet denken aan sinaasappelen en pompelmoes. De geur is echt heel relaxerend en aangenaam, niet een frisse citrusgeur, maar een warme zoete appelsienengeur.

Huid nadien?
Zoals bij bijna elk product dat ik al eerder uitprobeerde van Lush voelt ook na een heerlijk badje met deze fladderende vlinder m’n huid zacht aan en blijven zowel de geur als de subtiele glittertjes na’hangen’, heerlijk!

Conclusie
Misschien niet meteen de meest verrassende of spannende bruisbal die we van Lush gewoon zijn, maar zeker een hele fijne aanrader. De kleuren zijn mooi, passen goed bij elkaar, matchen ook met de zoete warme sinaasgeur en je kan zalig ontspannen in je badje. Nadien voelt je huid ook nog lekker zacht aan en kan je nog nagenieten van een subtiele geur die achterblijft, het hoeven dus zeker niet altijd onverwachte regenbogen en sterren te zijn 😉!

Prijs en verkrijgbaarheid
Te koop bij diverse Lush winkels en online voor 6,50 euro.

Interesse in andere Lush reviews? Check ze dan zeker hier!

Zou jij deze kopen, of ga je toch voor een iets ‘spannendere’ variant van een Lush Bath Bomb?

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s