nails

Coral Crush – nails of the month

Knipsel
De vorige nagelpost sloot ik af met de vraag “houd ik het volgende keer rustiger? na een zelfs voor mijn doen best wel drukkere nailart. Deze maand was mijn keuze al vooraf gemaakt en wist ik op voorhand al wat ik negen van de tien zou kiezen…

Tot mijn eigen grote verbazing was ik het setje van vorige maand echt niet zo snel beu of was ik er echt niet na enkele dagen al op uitgekeken. Het mocht dan wel wat meer aanwezig zijn dan anders, eigenlijk stoorde dit mij niet echt.
collageA.jpg
Toch had ik mezelf voorgenomen om het dan deze maand weer eventjes terug wat ‘neutraler’ te houden, nou ja als je glitter neutraal noemt natuurlijk. De keer voorheen en de keer daarvoor was een bepaalde kleur al een aantal keer in m’n oog gesprongen, maar toch ging ik op de valreep telkens voor iets anders. Nu wist ik vooraf al heel goed dat ik eindelijk deze kleur zou kiezen én toch twijfelde ik eens in de stoel wéér…
collageB.jpg
Deze kleur heet volgens mij ‘all fired up’ of in ieder geval iets in die trend. Toen ik deze kleur terugzag, meende ik mij te herinneren dat ‘ie iets meer koraal/oranje was en minder roze (op foto komt het ook feller en meer oranje over dan het echt is). Aangezien het vorige setje knalroze was, misschien niet zo handig om twee keer roze na elkaar te nemen? Toch besloot ik dat ik het desondanks wel een hele mooie kleur vond die perfect matchte met een toffe glitter om een mooi standaard setje te creëren. Daarbij vind ik dit ook meer een koraalroze en dus anders genoeg dan de vorige nagelset. Zoals heel vaak brachten we de glitter aan op twee nagels en dit op verschillende vingers aan de andere hand om het wat ‘interactief’ en enigszins spannend te houden.

Vinden jullie deze kleur te hard lijken op de vorige?
Misschien volgende keer wat feller oranje/peachy?
Mijn leerlingen in ieder geval wel “mevrouw das echt nét hetzelfdeee…”

Interesse in de andere nagelsetjes? Check ze dan zeker hier!
In het allereerste ‘Nails of the month’ artikeltje dat ooit verscheen, vertel ik ook wat meer over gelnagels in het algemeen. Dus als je hier interesse in hebt, kan je het altijd hier nalezen! 

Liefs, Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s